Soorten gevelbekleding

NPI beschikt over veel verschillende soorten gevelbekleding. U moet hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, kunststof schroten, gevelbeplating en ga zo maar door. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar bij NPI. Door de meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring hebben wij voor elk probleem een geschikte oplossing.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Soorten gevelbekleding

5 verschillende soorten gevelbekleding

NPI levert 5 verschillende soorten gevelbekleding, deze zijn beschikbaar in vele designs en kleuren. Colorpanel gevelbekleding is een duurzame oplossing voor uw woning. Novicell is beschikbaar in 3 modellen en 6 verschillende kleuren. Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt hout te onderscheiden. De Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren” of bekijk de montagevideo.

Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

De onderhoudsarme gevelbekleding van NPI is dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende soorten gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.

Kleurmonster Mammut
Kleurmonster Colorpanel
Kleurmonster Novicel
Kleurmonster Swish