Soorten gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Soorten gevelbekleding

NPI beschikt over veel verschillende soorten gevelbekleding. U moet hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, kunststof schroten, gevelbeplating en ga zo maar door. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar bij NPI. Door de meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring hebben wij voor elk probleem een geschikte oplossing.

3 verschillende soorten gevelbekleding

NPI levert 3 verschillende soorten gevelbekleding, deze zijn beschikbaar in vele designs en kleuren. Colorpanel gevelbekleding is een duurzame oplossing voor uw woning. Novicell is beschikbaar in 3 modellen en 6 verschillende kleuren.

Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt hout te onderscheiden. De Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende soorten gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.