Bestellen

Indien u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren. Vrijwel al onze producten liggen op voorraad en kunnen we meestal binnen 48 uur leveren, afhankelijk van het bestelmoment.

Hoe kan ik klant worden?

Zakelijke gebruiker in de bouwwereld

Bent u een zakelijke gebruiker in de bouwwereld? Registreer dan met uw KVK nummer en profiteer van onderstaande voordelen. 

 • Professionals profiteren van extra scherpe prijzen
 • Betalen op rekening mogelijk
 • 24/7 al onze producten bestellen
 • Gratis bezorgd vanaf € 500,-

Aanmelden

 

Particulier

Bent u een particulier? Dan kunt u direct bestellen zonder een account aan te maken. 

Kan ik ook als particulier bij jullie bestellen?

Ja, u kunt als particulier eenvoudig online bij ons bestellen en betalen via Ideal, Bancontact, Creditcard of Klarna Achteraf betalen. NPI is hét adres voor onderhoudsarme kunststof bouwproducten.

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw bestelling bij NPI gemakkelijk en snel betalen door middel van Ideal, Bancontact, Visa, Mastercard of Klarna Achteraf betalen. Haalt u uw bestelling af in Nieuwegein dan kunt u contant of met pin betalen.

Levering

Verzending in Nederland
Wij leveren in heel Nederland (Lees hieronder voor de Waddeneilanden). NPI streeft ernaar om uw bestelling binnen 48 uur op de plaats van bestemming te leveren. Dit kan uw eigen adres zijn, maar dit kan ook het adres zijn van de bouwplaats. Per postcodegebied leveren wij minimaal twee keer per week en vaak zelfs drie keer. Tijdens de afronding van de order zult u gevraagd worden naar de gewenste leverdag. Er zal dan een kalender verschijnen met de mogelijke aanleverdata afhankelijk van uw postcode gebied. U kunt hier ook het leverdagenschema voor NL bekijken. Leveringen vinden plaats op de aangegeven dag tussen 6.30 en 17.30 uur. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor aflevertijd door te geven.

Verzending in België
Maandag voor 11:30 uur besteld = levering dinsdag; uiterlijk woensdag.
Woensdag voor 11:30 uur besteld = levering donderdag; uiterlijk vrijdag.

Afhalen in Nieuwegein
Wilt u uw bestelling afhalen in Nieuwegein? Dat kan. Geef uw order uiterlijk om 11.30uur de werkdag ervoor door in de webshop en selecteer "afhalen in Nieuwegein".
Afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Online betaald u makkelijk uw bestelling. Daarnaast is het mogelijk om in onze vestiging te betalen met contant als met pin.

Ons adres:
Ravenswade 158
3439 LD Nieuwegein

Bezorgen jullie op de Waddeneilanden?

Ja, we bezorgen postpakketten op de Waddeneilanden. Houdt er, wanneer u op de Waddeneilanden woont, wel rekening mee dat de bezorgtijd 1 tot 2 werkdagen langer kan duren.

Vrachtwagenzendingen leveren wij niet zelf op de Waddeneilanden, maar dat wil niet zeggen dat hier geen goederen naartoe gaan! Orders met een eindbestemming op één van de Waddeneilanden worden door ons vaak afgeleverd bij hiervoor gespecialiseerde transporteurs. Deze transporteurs maken dagelijks de oversteek naar de Waddeneilanden. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Kleine artikelen worden verzonden via PostNL. Echter in veel gevallen, vanwege de lengte van de artikelen, leveren wij met een vrachtwagen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Het volgen van uw bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Vul het trackingnummer in op de PostNL website. U vindt uw trackingnummer in de bevestiging van uw verzending die we per e-mail of SMS gestuurd hebben.

Voor vrachtwagenzendingen sturen wij de avond voor levering een tijdsindicatie met de te verwachte levertijd in een tijdsblok van twee uur. Dus b.v.: we leveren tussen 14.05 en 16.05 uur. Indien er vertraging ontstaat, ontvangt u op de bezorgdag een update van de verwachte levertijd. Leveringen vinden plaats op de aangegeven dag tussen 6.30 en 17.30 uur. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor aflevertijd door te geven.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?

Jazeker! U kunt ervoor kiezen om uw bestelling niet thuis te laten bezorgen, maar op een ander adres (bijv. op uw werk of op de plek van uw project).

Bezorgen jullie mijn bestelling tot aan de deur?

Dat ligt aan de grootte van uw bestelling. Postpakketten die via PostNL bezorgd worden, leveren we uiteraard tot aan de voordeur. Maar vrachtwagenleveringen bezorgen we tot aan de stoeprand. Dat betekent dat uw bestelling aan de straatkant wordt uitgeladen door de chauffeur. U moet deze vervolgens zelf naar binnen of naar uw tuin verplaatsen.

Als ik het nu bestel, wanneer heb ik het dan in huis?

Per postcodegebied leveren wij minimaal twee keer per week en vaak zelfs drie keer. Tijdens de afronding van de order zult u gevraagd worden naar de gewenste leverdag. Er zal dan een kalender verschijnen met de mogelijke aanleverdata afhankelijk van uw postcode gebied en besteltijd. U kunt hier ook het leverdagenschema voor NL bekijken. Leveringen vinden plaats op de aangegeven dag tussen 6.30 en 17.30 uur. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor aflevertijd door te geven.

Verzending in België
Maandag voor 11:30 uur besteld = levering dinsdag; uiterlijk woensdag.
Woensdag voor 11:30 uur besteld = levering donderdag; uiterlijk vrijdag.

Belangrijk bij een vrachtwagenlevering

 • Geef bij uw bestelling alsjeblieft altijd het correcte telefoonnummer op. Hierop ontvangt u altijd de laatste leverinformatie, inclusief de verwachte levertijd. De chauffeur zal bij vragen over de levering contact met u opnemen. En niks is natuurlijk vervelender als de artikelen verkeerd geleverd worden of wanneer u niet thuis bent.
 • De straat waar de bestelling afgeleverd moet worden dient geschikt te zijn voor een vrachtwagen van 12 ton met afmetingen van 8,75 m x 2,55 m.
 • Zorg dat u thuis bent op moment van levering.
 • Bij het aannemen van de levering, adviseren we om de goederen direct te controleren. Indien er gebreken zijn, kunt u dit aantekenen op de vrachtbrief en direct melden bij NPI.
 • Het lossen van de goederen gebeurt op het aangegeven afleveradres tot aan de stoeprand (indien mogelijk). De goederen kunnen helaas niet tot aan de montageplaats worden gebracht.

Bezorgen kan niet plaatsvinden als:

 • Het afleveradres niet bereikbaar is met een vrachtwagen (lengte 8,75 meter), bijvoorbeeld in drukke woonwijken met nauwe straten en bochten.
 • In winkelcentra.
 • De losplaats meer dan 100 meter verwijderd is van het werkelijke afleveradres.
 • De vrachtwagen de gehele straat blokkeert bij het opgegeven afleveradres.
 • De vrachtwagen niet makkelijk de straat kan uitrijden, eventueel kan keren en de rijksweg weer op kan rijden.
 • Er gevaar dreigt voor de chauffeur bij de loswerkzaamheden in een drukke of onoverzichtelijke hoofdstraat.

Omdat de chauffeur verantwoordelijk is voor de levering, ligt de beslissing voor het lossen van de goederen alleen bij de chauffeur, niet bij de klant. Bent u niet helemaal zeker over de levering per vrachtwagen, of wilt u eerst navragen of u aan de bovenstaande eisen voor een probleemloze levering voldoet? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder met uw vragen!

Opslag

Onze producten dienen verpakt en voldoende ondersteund op een vlakke ondergrond in een schone omgeving overdekt opgeslagen te worden en mogen tijdens de opslag niet blootgesteld worden aan weersinvloeden. Directe invloed van zon en regen tijdens opslag dient vermeden te worden. Bij opslag en verwerking onder 5°C dienen maatregelen getroffen te worden, zoals verwarmde opslag en een kunstmatig hogere omgevingstemperatuur op de werkplek.

Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Nieuwegeinse Plastic Industrie BV te Nieuwegein, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland, nummer 30188807.

Verkoop- en leveringsvoorwaarden          PDF