Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_plafondpanelen_2.jpg
header_390x120_plafondpanelen_2.jpg
Plafondpanelen

Plafondpanelen

NPI levert twee soorten Florence plafondpanelen, zowel voor binnen als buiten. Florence plafondpanelen staan voor een zeer hoge kwaliteit, met optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen. 

Ons merk plafondpanelen

Bestel gratis kleurmonsters van Florence binnenplafonds

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Bestel gratis kleurmonsters van Florence Buitenplafonds

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Zo plaatst u een badkamerplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

NPI - thumbnail5.jpg

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg

Lees onze blogs over plafondpanelen

Florence plafondpanelen

Florence is bij uitstek geschikt als keuken– en badkamer plafond, maar ook voor buitenplafonds! Florence plafondpanelen zijn namelijk ongevoelig voor vocht en worden niet aangetast door schimmels en dergelijke. De plafondpanelen van Florence voldoen aan de hedendaagse eisen: ze zijn uiterst duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijk een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling. De stijlvolle panelen geven een blijvend hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen.

Buitengenot

De Nederlander wordt meer en meer buitenmens. De plafondbekleding van Florence bied de uitstraling van binnen ook voor buiten. Schilderen of sauzen is niet meer nodig. Mogelijke toepassingen buiten zijn onder meer veranda’s, carports en overkappingen maar ook dakoverstekken kunnen heel goed worden bekleed met Florence plafondpanelen.

Veranda’s

De buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Ze maken de veranda huiselijk en gezellig, maar zijn toch strak en modern. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht. Gemakkelijk te monteren Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling.

Carports

Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd, waarbij de esthetische eisen hoger liggen dan alleen maar een functioneel bouwwerk. Hoogwaardige afwerking is steeds belangrijker. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

Overkappingen

Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken met de plafondpanelen, ontstaat een luxe ruimtelijke overkapping. Florence plafondpanelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.

Dakoverstekken

De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand of boei garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

Voordelen van Florence binnenplafonds

Vochtbestendig

Het Florence binnenplafondsysteem is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof plafond materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels. Ze zijn daardoor onderhoudsarm en blijven kleurvast. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Inbouwspotjes

Inbouwspotjes monteren in een bestaand betonnen plafond is praktisch onmogelijk. Met de plafondpanelen van Florence is het inbouwen van spotjes erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

Alles weggewerkt

Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.

Renovatie

Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing.

Muziek luisteren

Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we graag dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

10 jaar garantie

Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondpanelen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar.