Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
header_390x120_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
Bevestigingsmiddelen

Bevestigingsmiddelen

De bevestigingsmiddelen van NPI besparen u tijd en ze zorgen voor een strak eindresultaat. We hebben Milli-Max stelproducten (uitvulplaatjes, wiggen en glasblokjes), RVS spijkers en RVS schroeven in ons assortiment. Doordat al deze bevestigingsmiddelen van kunststof of RVS zijn, zijn ze ongevoelig voor vocht en vormvast.

Lees onze blogs over bevestigingsmiddelen

Milli-Max uitvulplaatjes

NPI voert de Milli-Max uitvulplaatjes en wiggen in het assortiment. Milli-Max uitvulplaatjes worden onder meer gebruikt voor het uitvullen van regelwerk zodat het eindproduct mooi strak en glad gemonteerd kan worden. Toepassingsgebieden zijn gevels, wanden en plafonds in allerlei soorten en maten. Door de grote verscheidenheid aan diktes is altijd de juiste maat te vinden. Omdat elke dikte zijn eigen kleur heeft, is in het werk altijd de juiste dikte snel gevonden, wat veel tijd bespaart. De uitvulplaatjes zijn daarnaast makkelijk op te bergen in de bijbehorende dispenser, die een goed overzicht geeft welke plaatjes op zijn en moeten worden aangevuld.

Milli-Max wiggen

De wiggen van Milli-max zijn geschikt voor het tijdelijk stellen van keukens, deuren en wanden en dergelijke. Deze vormvaste producten worden vaak hergebruikt. Door de verschillende diktes is er altijd wel een juiste maat te vinden.

Milli-Max glasblokjes

Milli-Max glasblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP (polypropyleen). Glasblokjes voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt en worden rondom de beglazing geplaatst. Ze zijn desgewenst ook te gebruiken als stelproduct voor andere materialen dan glas.

RVS bevestigingsmiddelen

NPI heeft diverse bevestigingsmiddelen in het assortiment, zoals spijkers en schroeven, al dan niet met een gekleurde kop. Al deze spijkers, nagels en schroeven zijn uitgevoerd in RVS, wat staat voor Roestvast Staal. RVS is minder gevoelig voor roestvorming dan andere metalen en voor buitengebruik zijn RVS-schroeven dan ook aan te bevelen. De bevestigingsmiddelen zijn afgestemd op de diverse producten in het assortiment, zoals gevelbekleding, dakranden, composiet planken en volkenplaten. Uiteraard zijn deze RVS-schroeven en spijkers ook voor andere doeleinden toepasbaar.

RVS Torxschroef

De RVS torxschroef met een lengte van 45 mm is verkrijgbaar in vele kleuren. Door de kleuren en lengte is de schroef geschikt voor het vastzetten van onder meer gefoliede hardschuim dakranden.

De RVS torxschroef 32 mm is er eveneens in diverse kleuren. De lengte is afgestemd op de dikte van HPL-plaatmateriaal.

Twinson, Mammut en Colorpanel

Wij leveren RVS-schroeven die speciaal ontwikkeld zijn voor het bevestigen van de start-en eindclips (2946) van onze Twinson composiet vlonderplanken.

De Mammut schroef RVS 30 mm is een schroef in een bolkop uitvoering voor de bevestiging van Mammut gevelbekleding.

De Colorpanel schroef 30 mm is speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van Colorpanel sponningdelen. Door de Torx (T20)-schroefkop kan de schroef met gangbare schroefbitjes bevestigd worden.

Draadnagels en spijkers

De RVS draadnagel met een lengte van 33 mm is uitstekend geschikt om volschuim gevelpanelen van Swish vast te zetten.

De RVS polytop spijker 30 mm in wit en crème is geschikt voor het vastzetten van 9 mm hardschuim dakranden en overstekken.

De RVS polytop spijker 40 mm is verkrijgbaar in meerdere kleuren en geschikt voor het vastzetten van hardschuim dakranden in meerdere kleuren en diktes.