Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
header_390x120_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
Bevestigingsmiddelen

Bevestigingsmiddelen

Met de bevestigingsmiddelen van NPI bespaart u tijd en ze zorgen voor een strak eindresultaat. Doordat de bevestigingsmiddelen van kunststof of RVS zijn, zijn ze ongevoelig voor vocht en vormvast. We hebben Milli-Max stelproducten (Uitvulplaatjes, wiggen en glasblokjes), RVS spijkers en RVS schroeven in ons assortiment.

Lees onze blogs over bevestigingsmiddelen

Milli-Max stelproducten

NPI voert de Milli-max uitvulplaatjes en wiggen in haar assortiment. Milli-max uitvulplaatjes worden, zoals de naam al zegt met name gebruikt voor het uitvullen van regelwerk zodat het eindproduct mooi strak en glad gemonteerd kan worden. Toepassingsgebieden zijn gevels, wanden en plafonds in allerlei soorten en maten. Door de grote verscheidenheid aan diktes is altijd de juiste maat te vinden. Omdat de plaatjes verschillende diktes met de verschillende kleuren combineren is de juiste dikte snel gevonden wat veel tijd bespaart. De uitvulplaatjes zijn daarnaast makkelijk op te bergen in de dispenser die ervoor zorgt dat er goed overzicht is welke plaatjes op zijn en moeten worden aangevuld.

De wiggen van Milli-max zijn geschikt voor het tijdelijk stellen van keukens, deuren en of wanden. Deze vormvaste producten worden vaak hergebruikt en door de verschillende diktes is er altijd wel een maat toe te passen waar nodig. Met de glasblokjes van NPI kunnen ook producten worden gesteld, maar verder worden deze voornamelijk toegepast bij het plaatsen van ramen.

Milli-Max glasblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP (polypropyleen). Glasblokjes voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt en worden rondom de beglazing geplaatst.

Daarnaast bieden we ook RVS schroeven en RVS polytop spijkers aan, die verkrijgbaar zijn in een aantal populaire kleuren.