Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
Novaboard stone header1.jpg
Novaboard stone creme mobiel.jpg

Novaboard Stone

Vensterbank met de scherpe hoek

De vensterbanken van Novaboard Stone zijn ontworpen volgens de laatste interieurtrends en -ontwikkelingen. Door de scherpe hoek en het matte oppervlak krijgt deze vensterbank een moderne en eigentijdse uitstraling.

Bestel gratis kleurmonsters van Novaboard Stone

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

NPI - thumbnail2.jpg

Alle details op een rijtje

Garantie 10 jaar
Aantal kleuren 2
Lengte (cm) 200, 300, 400, 600 cm

Downloads

Montagehandleiding vensterbank Download
Novaboard Stone flyer Download
Product datablad Novaboard Stone vensterbank 250 x 40 mm Download
Product datablad Novaboard Stone vensterbank 300 x 40 mm Download
Scherpe hoek 

De vensterbanken van Novaboard Stone zijn ontworpen volgens de laatste interieurtrends- en ontwikkelingen. Door de scherpe hoek en het matte oppervlak krijgt deze vensterbank een moderne en eigentijdse uitstraling. 

Matte toplaag 

Novaboard Stone vensterbanken zijn er in wit en crème. De toplaag heeft een mat oppervlak met een licht voelbare structuur. Deze toplaag absorbeert het daglicht in plaats van het te weerkaatsen. Hierdoor spiegelen de vensterbanken niet en verkrijgen ze een chique en egale uitstraling.

Beter monteren 

Door de ribben aan de onderzijde ontstaat er meer oppervlak en daardoor kan de lijm beter hechten. De ribben geven ook aan tot hoever de vensterbank mag oversteken. Dit zorgt naast een verbeterde lijmhechting ook voor extra montagegemak. 

Strakke afwerking 

De eindkappen zijn net als de vensterbank in scherpe hoeken uitgevoerd. De afwerking kan met een overlappende of vlakwerkende eindkap. De overlappende eindkap heeft een smal design die met de vorm van de vensterbank meeloopt. De vlakke eindkap sluit naadloos aan en geeft de vensterbank een massieve en robuuste uitstraling.