Montagevideo1.jpg
Montagevideo1.jpg

Montagevideo’s

In onze montagevideo's legt productspecialist Pieter in duidelijke stappen uit hoe u onze producten monteert. Voor de handige doe-het-zelfer is de montage van onze producten over het algemeen goed te doen. Naast onze montagevideo's zijn er voor veel producten ook uitgebreide handleidingen beschikbaar. Deze vind u op de desbetreffende product pagina.

Bekijk hieronder onze handige montagevideo's. 

Zo monteert u een Swish dakrand

In deze montagevideo ziet u de montage van Swish dakrand met overstek. Onze productspecialist legt in duidelijke stappen uit hoe je met de onderhoudsarme dakrandpanelen van Swish elke boeiboord perfect kunt afwerken.

NPI - thumbnail4.jpg

Kozijn afwerken met Finidec

In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Finidec bestaat uit vochtwerend MDF en hoeft niet meer te worden geschilderd.

NPI - thumbnail7.jpg

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg

Zo plaatst u een badkamerplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

NPI - thumbnail5.jpg

Zo freest u Unipanel

Unipanel is eenvoudig te frezen. Het bouwpaneel is gemaakt van massief kunststof en heeft -in tegenstelling tot houtmateriaal- geen noesten. Dit maakt het product een zeer geschikte én duurzame vervanger van hout.

NPI - thumbnail10.jpg

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

NPI - thumbnail2.jpg

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Het bewerken van Unipanel bouwpanelen

Onze productspecialist Pieter laat in deze video zien hoe je Unipanel bewerkt. Zagen, frezen, verlengen en het unieke Unipanel schroefsysteem komen aan bod.

NPI - thumbnail18.jpg

Lignodur overzet vensterbank monteren

De overzet vensterbank van Lignodur is uitermate geschikt voor een vensterbank renovatie zonder breek- en sloopwerk. De Lignodur overzet vensterbank wordt rechtstreeks over de bestaande vensterbank verlijmd, zonder dikteverlies. Hoe je dit doet legt onze productspecialist Pieter uit in deze montagevideo.

NPI - thumbnail17.jpg