Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_florence_buiten.jpg
header_390x120_florence_buiten.jpg
Florence Buitenplafonds

Florence Buitenplafonds

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen, denk hierbij aan veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast. Florence buitenplafonds zijn hét duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. 

Bestel gratis kleurmonsters van Florence Buitenplafonds

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg
Florence_binnen_2

Florence binnenplafonds

Naast Florence buitenplafonds levert NPI ook binnenplafonds van Florence. Florence binnenplafonds staan voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen. Van badkamer tot keuken of slaapkamer; je kunt het zo gek niet bedenken of de Florence plafondpanelen geven het interieur dé uitstraling die u wenst.

Alle details op een rijtje

Garantie 10 jaar
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
Aantal kleuren 6
Lengte (cm) 450, 600 cm

Downloads

Florence brochure Download
Florence montagehandleiding buiten Download
Product datablad Florence buitenplafond paneel 250 × 16,5 mm Download
Toepassingen

Veranda’s
Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

Carports
Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

Dakoverstekken
De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

Overkappingen
Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence -panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.