Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_vlonderplanken_1.jpg
header_390x120_vlonderplanken_1.jpg
Twinson vlonderplanken

Twinson vlonderplanken

Twinson is hét milieuvriendelijke alternatief op de traditionele hardhouten terrasplanken en vlonderplanken. Twinson vlonderplanken worden vervaardigd uit een unieke combinatie van hout en kunststof; de warme uitstraling van hout gecombineerd met de duurzaamheid van kunststof. Twinson vlonderplanken zijn makkelijk te leggen en tweezijdig te gebruiken, zodat er keuze is uit twee structuren. Voor een strakke en nette afwerking is een uitgebreid assortiment hulpprofielen beschikbaar.

Bestel gratis kleurmonsters van Twinson vlonderplanken

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Alle details op een rijtje

Materiaal Hout / kunststof composiet
Bevestigingsafstand 50 cm h.o.h.
Aantal kleuren 8
Lengte (cm) 400, 600 cm

Downloads

Twinson montagevoorschrift Download
Twinson brochure Download
twinson_terras_detail
Composiet terrasplanken

Twinson combineert het warme gevoel van hout met de duurzaamheid van kunststof. Dankzij de natuurlijke uitstraling vormen de terrasplanken een perfecte harmonie met de omgeving. Door de waterbestendigheid van Twinson vlonderplanken blijft uw terras gegarandeerd als nieuw, want de Twinson terrasplank splijt niet, is splintervrij, trekt niet krom.... en wordt niet glad.

Twinson vlonderplanken zijn bijzonder makkelijk te plaatsen. U zaagt de planken op maat, zet ze vast op de onderconstructie door middel van een onzichtbare bevestiging en dekt vervolgens de randen af met de beschikbare afwerkprofielen. Een terras leggen was nog nooit zo eenvoudig.