Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_3.jpg
header_390x120_gevelbekleding_3.jpg
Kunststof gevelbekleding prijzen

Kunststof gevelbekleding prijzen

Kunststof gevelbekleding is er in vele soorten en maten. NPI levert zes verschillende soorten kunststof gevelbekleding, variërend van kunststof in kleur tot houtnerf en van composiet tot glasvezelversterkte panelen in steenmotief. De prijzen van kunststof gevelbekleding vindt u bij het product van uw keuze. Aan de hand daarvan is de prijs per m2 snel uit te rekenen, waarna u de prijzen van de verschillende producten eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut Gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

gevelbekleding-monteren

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren” of bekijk de montagevideo.