Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
novicell_gevel_fijne nerf_rijwoningen links_rood steen_wit-500.jpg
novicell_gevel_fijne-nerf_rijwoningen-links_rood-steen_wit.jpg

Potdeksel Panelen

Potdekselplanken zijn in Nederland een zeer populair model gevelbekleding. Potdekselen is het horizontaal monteren van gevelpanelen, waarbij het bovenliggende paneel iets over het onderliggende paneel uitsteekt. Hierdoor wordt een goede afwatering verkregen en zijn schroeven niet zichtbaar. Potdeksel wordt ook vaak Zweeds rabat of vlotdeel genoemd. Het nadeel van het potdeksel model is dat het niet verticaal gemonteerd kan worden.

Onze merken potdeksel panelen

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Novicell potdeksel 167 x 18 mm grove nerf

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Potdeksel, zowel modern als klassiek

NPI heeft ook een potdeksel paneel in het assortiment. Het model van Novicell heeft een bijzonder mooie uitstraling door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur. Novicell is te verkrijgen in 6 kleuren.  Het merk Swish gevelbeplating is alleen beschikbaar als rabatdeel.

Potdeksel monteren

Potdekselplanken plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “Potdekselplanken monteren” of bekijk de montagevideo.

Gratis potdeksel kleurmonster aanvragen

Wilt u bekijken of kunststof potdekselplanken passen bij uw woning? Vraag dan vandaag nog één of meerdere kleurmonsters op van Novicell potdeksel van NPI. U kunt ook van de andere beschikbare modellen gevelbekleding  gratis een kleurmonster aanvragen, zodat u een juiste keuze kunt maken. Want voor uw woning wilt u toch alleen het beste?