Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_Lignodur_overzet_vensterbank.jpg
header_390x120_Lignodur_overzet_vensterbank.jpg
Lignodur overzet vensterbank

Lignodur overzet vensterbank

De overzet vensterbank van Lignodur is uitermate geschikt voor een vensterbank renovatie zonder breek- en sloopwerk. De Lignodur overzet vensterbank wordt rechtstreeks over de bestaande vensterbank verlijmd, zonder dikteverlies. De Lignodur overzet vensterbank is leverbaar in vier kleuren en is 3,5 mm dik.

Bestel gratis Lignodur overzet vensterbank kleurmonsters

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Lignodur overzet vensterbank monteren

De overzet vensterbank van Lignodur is uitermate geschikt voor een vensterbank renovatie zonder breek- en sloopwerk. De Lignodur overzet vensterbank wordt rechtstreeks over de bestaande vensterbank verlijmd, zonder dikteverlies. Hoe je dit doet legt onze productspecialist Pieter uit in deze montagevideo.

NPI - thumbnail17.jpg
Lignodur_stone_beton_lichtgrijs_zoom_02-4k

Lignodur Stone vensterbank

Naast de Lignodur overzet vensterbank levert NPI ook de Lignodur Stone vensterbank. Lignodur Stone vensterbank heeft een facet geslepen rand wat zorgt voor een zeer realistische natuursteen uitstraling. Het grote voordeel is dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag, hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen.

Alle details op een rijtje

Materiaal Kunststof
Aantal kleuren 3
Lengte (cm) 500 cm
Garantie 10 jaar
Warmtebestendigheid < 0,6% (DIN EN 479)
Krasvastheid >= 3 N (DIN EN 438-2)
UV bestendigheid >= 6 Stufe (EN ISO 105-B02)
Harde toplaag

Een overzet of opdek vensterbank van Lignodur is van top kwaliteit door de mix van hoogwaardige kunststoffen. Dankzij de harde toplaag zijn ze kras- en slagvast en zijn ze nagenoeg ongevoelig voor warmte en UV licht. Door de diverse kleuren en modellen passen ze feilloos in ieder interieur.

Verlijmen

Het gebruik van de juiste montagemiddelen is afhankelijk van de ondergrond en de overhang van de vensterbank. Houd onderstaande richtlijnen aan:

OmstandighedenVerlijmsystemen
Gladde ondergrondPolyurethaanlijmen
Bij zuigende ondergrondPolyurethaanlijmen
Montagekit
Mortel
Bij montage op een muurTweecomponentenlijm
PUR-schuim
Bij montage op beugelsTweecomponentenlijm
PUR-schuim èn vastschroeven aan beugels