Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_2.jpg
header_390x120_gevelbekleding_2.jpg

Schroten

NPI beschikt over topkwaliteit schroten. De naam ‘schroten’ is een verzamelnaam van smalle planken. Bij schroten denken de meeste mensen aan planken van een geringe sterkte en in een zeer beperkt kleuraanbod. NPI heeft echter een veel breder aanbod in modellen en kleuren, die allemaal van hoge kwaliteit zijn. We spreken dan ook liever over gevelbekleding en gevelpanelen. Specifieke vormen daarvan zijn rabatdelen en potdekseldelen.

Onze merken

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg
Onze alternatieven voor schroten

De kwaliteit van kunststof gevelbekleding is fors verbeterd ten opzichte van de eerste generatie kunststof schroten. De verschillende soorten kunststof gevelbekleding van NPI zijn ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot schroten van PVC die door temperatuurverschillen kunnen kromtrekken. Onze merken beschikken over veel verschillende kleuren en dessins. Zo heeft NPI dus voor elke klus, groot of klein, wel een geschikt type materiaal gevelbekleding.

Voordelen kunststof gevelbekleding

Ten opzichte van traditioneel hout heeft kunststof gevelbekleding heel veel voordelen. De belangrijkste voor veel mensen zal zijn dat de kunststof gevelbekleding onderhoudsarm is. En dat in combinatie met een zeer lange levensduur. Kunststof is namelijk ongevoelig voor vocht en voor aantasting door schimmels of rottingsprocessen. Kunststof trekt ook niet krom en scheurt niet door vocht en temperatuurwisselingen. Moderne kunststoffen zijn daarbij ook nog eens kleurvast en UV-bestendig. Het oppervlak is zeer dicht wat aanhechting van vuil voorkomt. Kortom: kunststof gevelbekleding van NPI heeft alles in huis om lang mooi te blijven met minimaal onderhoud.

Verschillende merken

NPI heeft verschillende merken aan kunststof gevelbekleding. Elk merk heeft zijn eigen modellen, structuren en kleuren. Daardoor is er voor elke klus en elk project of gebouw wel een passende gevelbekleding te vinden met de gewenste uitstraling. Wat die verschillende merken gemeenschappelijk hebben, is dat ze allemaal van hoge kwaliteit zijn.

Colorpanel gevelpanelen bijvoorbeeld hebben een toplaag van folie die in veel verschillende kleuren beschikbaar is. Novicell gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe houtnerf; deze is beschikbaar in fijne- en grove nerf. Swish rabat is verkrijgbaar in wit en crème (Ral 9001)

10 jaar garantie

Omdat NPI uitsluitend kunststof gevelbekleding van hoge kwaliteit levert, geven wij daar maar liefst 10 jaar garantie op. Dat is een extra zekerheid dat u zorgeloos kunt genieten van de nieuwe gevel van uw woning of gebouw. Of het nu in nieuwbouw is of in renovatie, in woningbouw of utiliteitsbouw of bij de bouw van recreatieobjecten, met kunststof gevelbekleding van NPI heeft u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in handen.

NPI maakt het makkelijk

NPI wil zijn klanten graag op alle mogelijke manieren ondersteunen. We doen dat onder meer met de mogelijkheid om gratis kleurmonsters aan te vragen. Ook hebben we brochures van de verschillende merken gevelbekleding. Daarmee kunt u het materiaal en de kleur beleven op een wijze die verder gaat dan een digitaal scherm kan bieden. Ook bij de montage ondersteunen we u graag, onder meer in de vorm van duidelijke montagehandleidingen voor elk product.