Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_2.jpg
header_390x120_gevelbekleding_2.jpg

Schroten

NPI beschikt over topkwaliteit schroten. De naam, schroten is een verzamelnaam van smalle planken. Deze naam, schroten, staat nog steeds voor geringe sterkte en zeer beperkt kleuraanbod. NPI heeft het liever over gevelbekleding, gevelpanelen of rabatdelen.

Onze merken

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg
Schroten

De kwaliteit is tegenwoordig flink verbeterd en onze 3 verschillende merken beschikken over veel verschillende kleuren en dessins. Zo heeft NPI dus voor elke klus, groot of klein, wel een geschikt type materiaal gevelbekleding.

Onze alternatieven voor schroten

Door de diverse verbeteringen zijn de verschillende soorten gevelbekleding van NPI ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot schroten van PVC die door temperatuurverschillen kunnen kromtrekken. Colorpanel gevelpanelen hebben een toplaag van folie die in veel verschillende kleuren beschikbaar is.

Novicell gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe houtnerf, deze is beschikbaar in fijne- en grove nerf. Swish rabat is verkrijgbaar in wit en crème (Ral 9001)

10 jaar garantie

NPI geeft op alle soorten gevelbekleding 10 jaar garantie. Ook kunt u van alle merken gratis kleurmonsters, brochures en montagehandleidingen aanvragen.