Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_novicell.jpg
header_390x120_novicell.jpg
Kunststof rabatdelen

Kunststof rabatdelen

Juiste gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van de woning. Met de 4 merken kunststof rabatdelen van NPI wordt onderhoud tot een minimum beperkt.

Onze merken kunststof rabatdelen

Bestel gratis kleurmonsters van Colorpanel rabat 150 x 17 mm

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg
Kunststof rabatdelen

Duurzaamheid en milieu worden steeds belangrijke aspecten van een woning. Hierdoor worden houten rabatdelen steeds vaker vervangen door duurzame kunststof rabatdelen. NPI beschikt met Colorpanel over een top model kunststof rabatdeel. Colorpanel is leverbaar in het traditionele rabatmodel  en in vele kleuren.

Alternatief kunststof rabatdelen

Naast het merk Colorpanel heeft NPI ook nog andere merken kunststof gevelbekleding die uitstekend als alternatief voor kunststof rabatdelen kunnen worden gebruikt. De eerste is ons merk Novicell. Novicell is beschikbaar in enkel en dubbel rabat. Door de houtnerfstructuur heeft Novicell een zeer natuurlijke look zodat je de kunststof rabatdelen haast niet meer kunt onderscheiden van houten rabatdelen.

Novicell is daarnaast ook verkrijgbaar in een potdeksel of sponningdeel variant en u kunt kiezen uit een aantal lichte tinten, maar ook antraciet, daarnaast is er een grove of fijne nerf verkrijgbaar. De tweede is Swish rabatdeel. Deze gevelpanelen zijn verkrijgbaar in wit en crème Ral 9001 en hebben een mooie, strakke vormgeving.

NPI

NPI levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw, en heeft zich in deze branche in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van NPI zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden. Dat is bijzonder prettig voor de woningeigenaar, zowel particulieren en woningcorporaties.