Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_colorpanel.jpg
header_390x120_colorpanel.jpg

Kunststof schroten

Bent u op zoek naar kunststof schroten? Kunststof schroten voor buiten? Of kunststof schroten voor een plafond? NPI heeft een breed assortiment kwaliteitsproducten voor zowel buitenbekleding als voor plafonds. We leveren verschillende merken zodat er altijd wel kunststof schroten te vinden zijn in de kleur en het model dat u wenst.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg
Verbeterde kwaliteit

De benaming kunststof schroten wordt vaak gebruikt voor smalle planken van plastic oftewel PVC. Deze schroten zag je vroeger veel als afwerking van schuurtjes, plafonds of bijkeukens. Deze schroten hadden en hebben erg veel nadelen, zoals de geringe sterkte en het zeer beperkte kleuraanbod. Kunststof schroten zijn er nog steeds, maar NPI lever alternatieve producten van sterk verbeterde kwaliteit. Deze verbeterde uitvoeringen met andere grondstoffen noemen we eigenlijk liever anders. We hebben het dan over gevelbekleding, gevelpanelen of kunststof rabatdelen.

Kunststof schroten voor buiten

Kunststof schroten voor buiten leveren we onder diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen sterke kanten, zijn eigen uitstraling, zijn eigen kleuren en zijn eigen modellen. Elk gevelpaneel van NPI onderscheidt zich echter door zijn hoge kwaliteit, zijn lange levensduur en zijn onderhoudsarme karakter. Kunststof schoten van NPI zijn niet gevoelig voor vocht en worden niet aangetast door schimmels en dergelijke.

Kunststof schrootjes plafonds

Wie kent niet de schrootjes plafonds uit de jaren 70 en 80? Later werden ze opgevolgd door de kunststof schrootjes plafonds. De meeste daarvan zijn inmiddels wel weer verwijderd, vanwege kwaliteit en smaak. NPI levert diverse moderne producten als vervanger van die kunststof schrootjes plafonds. Dit zijn hoogwaardige kunststoffen met een lange levensduur die weinig onderhoud vragen en die er heel mooi uitzien. De diverse materialen zijn in vele kleuren en structuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de plafonds van Florence, zowel voor natte ruimtes als voor buiten. Deze moderne opvolgers van kunststof schroten zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen, zoals carportplafonds en dakoverstekken.

Het alternatief voor schroten

NPI heeft verschillende soorten gevelbekleding in het assortiment als alternatief voor kunststof schrootjes. Zo is Colorpanel een A-merk in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. Colorpanel is duurzaam en milieuvriendelijk en gemaakt van hoogwaardige kunststoffen. De gevelpanelen van Novicell zijn beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen, te weten: enkel en dubbel rabat, potdeksel en sponningdeel. Deze panelen hebben een grove of fijne nerf. Swish panelen zijn verkrijgbaar in wit en crème RAL9001 en hebben een strakke vormgeving.

Met de diverse merken van NPI kunt u kiezen uit zeer divers materiaal gevelbekleding, die beschikbaar zijn in vele verschillende kleuren.

Schroten monteren

Kunststof schroten monteren is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in onze blog ‘schroten monteren’.

Gratis kleurmonsters

NPI probeert het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo verzenden wij gratis kleurmonsters van alle merken gevelbekleding. Ook zijn er brochures en montagehandleidingen direct te downloaden.