Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_colorpanel.jpg
header_390x120_colorpanel.jpg

Kunststof schroten

Kunststof schroten is de naam de vaak gebruikt wordt voor smalle planken van plastic oftewel PVC. Deze schroten zag je vroeger veel als afwerking van schuurtjes, plafonds of bijkeukens. Deze schroten hadden en hebben erg veel nadelen vanwege de geringe sterkte en het zeer beperkte kleuraanbod. Kunststof schroten zijn er nog steeds, maar daarnaast zijn er sterk verbeterde uitvoeringen beschikbaar in andere grondstoffen, hierbij spreken we niet meer over schroten, maar over gevelbekleding, gevelpanelen of kunststof rabatdelen.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg
Kunststof schroten voor buiten

Kunststof schroten en panelen zijn uitermate geschikt voor buiten toepassingen zoals carport plafonds en dakoverstekken. Vanzelfsprekend kunnen de schroten en panelen ook toegepast worden als interieur wand- en plafond-afwerking.

Het alternatief voor schroten

NPI beschikt over verschillende soorten gevelbekleding. Colorpanel gevelpanelen is een A-merk in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding. Colorpanel is duurzaam en milieuvriendelijk en gemaakt van hoogwaardige kunststoffen. De gevelpanelen van Novicell zijn beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, te weten: enkel- en dubbel rabat, potdeksel en sponningdeel. Deze panelen hebben een grove- of fijne nerf.

Swish panelen zijn verkrijgbaar in wit en creme RAL9001 en hebben een strakke vormgeving. Zo ziet u dat u kunt kiezen uit zeer divers materiaal gevelbekleding en deze zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Schroten monteren

Kunststof schroten monteren is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “schroten monteren“.

Gratis kleurmonsters

NPI probeert het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo verzenden wij gratis kleurmonsters van alle merken gevelbekleding. Ook zijn er brochures en montagehandleidingen direct te downloaden.