Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_plafondpanelen_2.jpg
header_390x120_plafondpanelen_2.jpg
Badkamer plafond

Badkamer plafond

U wilt uw badkamer plafond vervangen? En zoekt daarvoor een plafond dat weinig onderhoud nodig heeft en lang mooi blijft? U zoekt stijl, maar wel gecombineerd met gemak? De plafondsystemen van Florence bieden hiervoor de oplossingen en geven ieder interieur de uitstraling die het verdient. Florence plafonds zijn strak, sfeervol en modern; drie kernwaarden die centraal staan in de interieurtrend van nu. Florence is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor mooi en kleurvast.

 

Meer tijd om te genieten!

De subtiele V-groef en de sjieke breedte van de panelen (25 cm) staan garant voor een hoogwaardige en smetteloze afwerking. De plafondpanelen van Florence bieden bovendien een blijvend mooi resultaat. Onderhoud is niet nodig en schoonmaken eenvoudig. Des te meer tijd om te genieten! Florence biedt de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Zuiver wit of juist gebroken? Een houtnerf? De uitstraling van stucwerk? Florence heeft het allemaal en is bovendien volledig recyclebaar.

Bestel gratis kleurmonsters van Florence plafondpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Zo plaatst u een badkamerplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

NPI - thumbnail5.jpg

Lees onze blogs over plafondpanelen

Geen zwarte plekken meer

In gewone, gestucte plafonds bijten zich geleidelijk schimmels vast waardoor verkleuring optreedt. Vaak zijn dat zwarte plekken die bijna niet meer te verwijderen zijn. Dat is een probleem waar veel woningen mee te kampen hebben, vooral in de badkamer doordat die vaak lang vochtig blijft.

Doordat het basismateriaal van Florence bestaat uit kunststof, zijn de panelen ongevoelig voor vocht en schimmels. De plafondbekleding van Florence is eenvoudig schoon te houden en is kleurvast.

Gemakkelijke montage

Florence badkamer plafonds zijn erg licht in gewicht. Ze zijn gemakkelijk en snel te monteren. Leidingen of bedradingen zijn eenvoudig weg te werken; inbouwspotjes of muzieksystemen zijn zo geplaatst. De panelen van Florence kunnen ook tegen schuine kanten van hellende daken worden geplaatst. Ze kunnen zelfs diagonaal tegen het plafond worden gemonteerd. Sommige ruimtes gaan daardoor groter ogen!

Lees onze montageblogs en – handleidingen of bekijk onze montagevideo om te ontdekken hoe eenvoudig het aanbrengen van een Florence plafond is.

Voordelen Florence

1. Vochtbestendig
Florence-plafondsystemen zijn uitermate geschikt in vochtige ruimtes als badkamer plafond en in keukens. De hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

2. Inbouwspotjes
Achteraf inbouwspotjes monteren in een betonnen plafond: het is praktisch onmogelijk. Maar niet met de plafondsystemen van Florence. Het inbouwen van spotjes in de panelen is erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

3. Alles weggewerkt
Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.

4. Renovatie
Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing.

5. Muziek luisteren
Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we het liefst dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

6. 10 jaar garantie

Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Een strak badkamer plafond

Het geeft een ontzettend prettig gevoel. In gewone, gestucte plafonds bijten zich geleidelijk schimmels vast waardoor verkleuring optreedt. Een probleem waar veel woningen mee te kampen hebben. De plafondbekleding van Florence is kleurvast en eenvoudig schoon te houden. Doordat het basismateriaal van Florence bestaat uit kunststof, zijn de panelen ongevoelig voor vocht en schimmels. Ze zijn bovendien erg licht in gewicht en dus gemakkelijk en snel te monteren. Leidingen of bedradingen zijn eenvoudig weg te werken, inbouwspotjes of muzieksystemen zijn zo geplaatst. Door de panelen van Florence diagonaal te monteren, gaan sommige ruimtes zelfs groter ogen!

Strak & Stijlvol
Florence is bij uitstek geschikt voor keuken- en badkamerplafonds. De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen.

Comfort & luxe
De panelen van Florence bieden de luxe van een plafond waarin alles netjes is weggewerkt, met een blijvend mooie uitstraling, jaar na jaar. Dat geeft een comfortabel gevoel!

Ruimtelijk schoon
Met de heldere wittinten van Florence krijgt uw keuken of badkamer een ruimtelijke uitstraling. De strakke en schone aanblik zorgt voor rust en stijl in huis.