Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
header_390x120_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
Milli-Max stelproducten

Milli-Max stelproducten

Met de Milli-Max stelproducten bespaart u tijd en ze zorgen voor een strak eindresultaat. Doordat de producten van kunststof zijn, zijn ze ongevoelig voor vocht, vormvast en de wiggen zijn zelfs geschikt voor hergebruik. Naast wiggen zijn er uitvulplaatjes en glasblokjes van Milli-Max.

Milli-Max stelproducten

NPI voert de Milli-max uitvulplaatjes, wiggen en glasblokjes in haar assortiment. 

Milli-Max voordelen:

– Hoge drukbelasting
– Makkelijk verwerkbaar
– Vormvast

Met de Milli-Max glasblokjes van NPI kunnen ook producten worden gesteld, maar verder worden deze voornamelijk toegepast bij het plaatsen van ramen. De glasblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP en ze voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt. De blokjes zijn vorm- en slagvast en hebben een uitstekende grip. Iedere kleur heeft zijn eigen dikte, variërend van 1 t/m 6 mm.

Wiggen

De wiggen van Milli-max zijn geschikt voor het tijdelijk stellen van keukens, deuren en of wanden. Deze vormvaste producten worden vaak hergebruikt en door de vier verschillende diktes is er altijd wel een maat toe te passen waar nodig. Ze zijn geschikt voor 4000 kg drukbelasting en zijn in de volgende formaten verkrijgbaar:

– 40x23x8mm
– 75x30x10mm
– 100x45x18mm
– 150x45x25mm

Uitvulplaatjes

Milli-max uitvulplaatjes worden, zoals de naam al zegt met name gebruikt voor het uitvullen van regelwerk zodat het eindproduct mooi strak en glad gemonteerd kan worden. Toepassingsgebieden zijn gevels, wanden en plafonds in allerlei soorten en maten. Met zeven diktes is altijd de juiste maat te vinden. Omdat de plaatjes verschillende diktes met de verschillende kleuren combineren is de juiste dikte snel gevonden wat tijd bespaart. De uitvulplaatjes zijn daarnaast makkelijk op te bergen in de dispenser die ervoor zorgt dat er goed overzicht is welke plaatjes op zijn en moeten worden aangevuld. De kartonnen doosjes kunnen rechtstreeks in de dispenser geplaatst worden (maximaal 8 doosjes passen er in de dispenser). Door de uitklapbare handvatten aan weerszijden is de dispenser gemakkelijk op te tillen en mee te nemen.

Downloads

Milli-Max uitvulplaatjes flyer Download
Milli-Max glasblokjes flyer Download