Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_novicell.jpg
header_390x120_novicell.jpg
Novicell gevelbekleding

Novicell gevelbekleding

Novicell gevelbekleding is bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur. Er is keuze uit een houtnerfstructuur in fijne nerf en grove nerf. Novicell is verkrijgbaar in drie types (rabat, potdeksel en sponningdeel) en is het ideale alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. De panelen van Novicell worden veel toegepast in de chalet- en recreatiebouw.

Gratis kleurmonsters van Novicell enkel rabat 167 x 18 mm fijne nerf

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Gratis kleurmonsters van Novicell potdeksel 167 x 18 mm grove nerf

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Alle details op een rijtje

Garantie 10 jaar

Downloads

Novicell brochure Download
Novicell montagevoorschrift Download
Product datablad Novicell enkel rabat 167 x 18 mm fijne nerf Download
Product datablad Novicell potdeksel 167 x 18 mm grove nerf Download
Product datablad Novicell spon.deel 167 x 18 mm grove nerf Download
Product datablad Novicell spon.deel 167 x 18 mm fijne nerf Download
Product datablad Novicell rabat 333 x 18 mm grove nerf Download
Novicell gevelbekleding grove nerf

De grove houtnerf kenmerkt zich door een karakteristieke uitstraling. Zeer fraai bij projecten waar een houtuitstraling nadrukkelijk aanwezig mag zijn. Kenmerken zijn de lange wijd uitstaande nerven met een rustig draadverloop. De panelen hebben een matte uitstraling. Ook van een afstand is deze houtnerf goed zichtbaar en blijft het ‘plank effect’ aanwezig.

Novicell gevelbekleding fijne nerf

Deze houtnerf kenmerkt zich door minder diepe nerven en een licht golvend draadverloop. Hierdoor krijgen de planken een zeer verfijnde en afgewerkte uitstraling. Door de matte afwerking hebben de panelen de aanblik van geschilderde planken. Door de verfijnde look zijn deze panelen niet te nadrukkelijk aanwezig en dat maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

  • Drie modellen
  • Grove en fijne nerf
  • Beschikbaar in zes kleuren
Drie modellen

Novicell gevelbekleding is leverbaar in de volgende drie modellen:

Rabatdeel

Het voordeel van het dubbel rabatpaneel is de werkende breedte van maar liefst 333 mm. Hiermee werkt u projecten veel sneller af! Voor de kleinere projecten is er ook een enkel rabatpaneel beschikbaar.

Potdeksel

De potdeksel panelen zorgen voor een verrassend resultaat. Door het overlappende model wordt extra nadruk gelegd op de fraaie natuurlijke uitstraling. Hout-structuur in optima forma!

Sponningdeel

Het sponningdeel van Novicell gevelbekleding heeft als voordeel dat het zowel verticaal als horizontaal kan worden geplaatst. De sponning zorgt voor een stijlvol lijnenspel en geeft de gevel een strak karakter.