Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
Lignodur beton  grijs.jpg
Lignodur stone beton grijs mobiel.jpg

Lignodur Stone vensterbanken

Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen randen zorgen voor een zeer realistische natuursteen uitstraling. Het grote voordeel is dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag, hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen. Natuursteen look, maar dan met de voordelen van kunststof!

Bestel gratis kleurmonsters van Lignodur Stone

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

NPI - thumbnail2.jpg
Lignodur_vensterbank_overzet

Lignodur overzet vensterbank

Naast de Lignodur Stone vensterbank levert NPI ook de Lignodur overzet vensterbank . De overzet vensterbank van Lignodur is uitermate geschikt voor een vensterbank renovatie zonder breek- en sloopwerk. De Lignodur overzet vensterbank wordt rechtstreeks over de bestaande vensterbank verlijmd, zonder dikteverlies.

Alle details op een rijtje

Garantie 10 jaar
Materiaal Kunststof
Aantal kleuren 6
Lengte (cm) 200, 300, 400, 600 cm
Warmtebestendigheid 70 °C Werksnorm (langdurig)
Krasvastheid >= 3 N (DIN EN 438-2)
UV bestendigheid Schaal >= 6 (EN ISO 105-B02)
Uitzettingscoefficient < 0,6% (DIN EN 479)

Downloads

Lignodur Stone brochure Download
Montagehandleiding vensterbank Download
Product datablad Lignodur Stone vensterbank 250 x 36 mm Download
Product datablad Lignodur Stone vensterbank 300 x 36 mm Download

Lees onze blogs over vensterbanken

Lignodur Stone vensterbanken

Een perfecte afwerking van uw interieur zit vaak in dingen waar u niet zo snel aan denkt. Vensterbanken zijn vaak ‘standaard’ uitgevoerd, maar toch een heel essentieel onderdeel van uw wand, woonkamer of raampartij. Met de vensterbanken collectie van Lignodur Stone kunt u daar verandering in brengen en uw interieur nèt dat beetje meer exclusiviteit geven. De finesse zit hem in het detail! Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met realistische steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Wilt u liever niet uw oude vensterbank verwijderen? Kijk dan eens bij de Lignodur overzet vensterbank.

Wat geeft Lignodur Stone het steen-effect?

Het unieke van Lignodur Stone ten opzichte van de traditionele vensterbank is de facet geslepen rand. Door middel van een uniek procedé wordt het kunststof geslepen waardoor een subtiele rand ontstaat zoals bij natuursteen. De eindkappen zijn ook voorzien van deze facet geslepen rand en hiermee zijn de Lignodur Stone vensterbanken nauwkeurig af te werken. Er is keuze uit diverse steenvarianten voor een zeer realistische natuursteen uitstraling of keuze uit unikleuren voor een strak en eigentijds effect.