Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_werzalit.jpg
header_390x120_werzalit.jpg
Werzalit vensterbank

Werzalit vensterbanken

Ben je op zoek naar hoogwaardige en duurzame vensterbanken voor binnen? Zoek niet verder dan de Werzalit vensterbanken van NPI! Of je nu een ervaren professional bent of een beginnende klusser, bij ons vind je altijd de perfecte vensterbank. Bestel snel en gemakkelijk online en geniet van de vele voordelen van deze hoogwaardige producten.

Bestel gratis kleurmonsters van Werzalit vensterbanken

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Werzalit vensterbanken kopen?

Of je nu een nieuw bouwt of een renovatieproject uitvoert, een vensterbank moet aan de hoogste bouweisen voldoen. Werzalit vensterbanken worden geproduceerd als hogedrukvormdelen in een gepatenteerde methode. Hierdoor zijn ze bestand tegen bouwvocht, vormvast en duurzaam. Met hun robuustheid, vormvastheid en onderhoudsgemak bewijzen Werzalit vensterbanken hun waarde in zowel particuliere als openbare gebouwen.

Naast hun uitstekende prestaties hebben Werzalit vensterbanken ook een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk. De 34 mm dikke vormrand geeft de vensterbanken een klassieke uitstraling die perfect past in elk interieur. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende dieptes (20, 25 en 30 cm) en kleuren, waaronder polarwit, donkergrijs, smokey shadow, creme en cremewit.

Over Werzalit

Werzalit heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van producten van geperst hout van hoge kwaliteit over de hele wereld. Dit betekent dat je met Werzalit-producten verzekerd bent van hoogwaardige en duurzame vensterbanken die zijn geproduceerd van PEFC-gecertificeerd hout en voldoen aan de hoogste bouwfysische eisen. Door de keuze van hoogwaardige harsen en het gepatenteerde productieproces zijn Werzalit vensterbanken:

  • Kras- en stootvast
  • UV-bestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • PEFC gecertificeerd
CE-markering

Alle Werzalit vensterbanken voldoen aan de verplichte CE-markering voor naaldhout. Dit betekent dat ze voldoen aan de Europese normen op het gebied van productie en kwaliteit. Bovendien bieden we bij NPI 10 jaar garantie op alle Werzalit vensterbanken, dus je kunt erop vertrouwen dat je een hoogwaardig en duurzaam product in handen hebt.

Online bestellen bij NPI

Wil je Werzalit vensterbanken kopen voor jouw project? Bij NPI kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen in onze webshop. Of je nu een ervaren professional of beginnend klusser bent, wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vensterbanken voor jouw project. Heb je nog vragen of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met onze experts, zij kunnen je informeren over de verschillende mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd de beste oplossing voor jouw project.

Alle details op een rijtje

Aantal kleuren 5
Lengte (cm) 600 cm

Downloads

Werzalit Brochure Download
Werzalit Montagehandleiding Download

Lees onze blogs over vensterbanken