Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_swish_dakrandpanelen.jpg
header_390x120_swish_dakrandpanelen.jpg

Swish Dakrand-, gevelpanelen en kozijnafwerking

Wij leveren diverse producten van Swish. Van Swish gevelpanelen tot dagkantafwerking en van volschuim dakrandpanelen tot kunststof overstekpanelen. Altijd onderhoudsarm en schilderen is overbodig. Bekijk het uitgebreide assortiment.

Swish producten

Swish dakrandpanelen

De Swish dakrandpanelen zijn opgebouwd uit een basis van hardschuim PVC, afgewerkt met een harde, gladde toplaag en mogelijk voorzien van een natuurgetrouwe nerfstructuur. De Swish dakrandpanelen kenmerken zich door het geringe gewicht en de goede verwerkingseigenschappen.

Overstekpanelen

De Swish dakrandpanelen zijn uitermate goed te combineren met Swish overstekpanelen. Deze zijn uitermate geschikt voor exterieur toepassingen zoals bekleding van dakrand en plafonds van carports.

Swish gevelpanelen

Gevelpanelen van Swish zijn uitermate geschikt voor het bekleden van gevels en dakkapellen. De Swish volschuim profielen zijn opgebouwd uit een basis van hardschuim PVC, afgewerkt met een harde, gladde toplaag. De Swish gevelpanelen kenmerken zich door het geringe gewicht en goede verwerkingseigenschappen.

Swish dagkantafwerking

Het assortiment Swish dagkantafwerking bevat een groot scala aan profielen en panelen voor een strakke en nette afwerking van alle soorten kozijnen. De Swish volschuim profielen en panelen kenmerken zich door het geringe gewicht en de goede verwerkingseigenschappen.

Zo monteert u een Swish dakrand

In deze montagevideo ziet u de montage van Swish dakrand met overstek. Onze productspecialist legt in duidelijke stappen uit hoe je met de onderhoudsarme dakrandpanelen van Swish elke boeiboord perfect kunt afwerken.

NPI - thumbnail4.jpg