Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_mammut_gevelpanelen.jpg
header_390x120_mammut_gevelpanelen.jpg

Gevelpanelen

NPI levert topkwaliteit gevelpanelen. De zes verschillende merken die wij leveren zijn allemaal zeer duurzaam en onderhoudsarm. Dat betekent dat u niet meer hoeft te schilderen. Een keertje schoonmaken is voldoende om een mooi fris aanzien te behouden. Met de zes topmerken van NPI hebt u volop keuze aan kleuren en modellen en bieden we voor iedere woning of ander gebouw een passende oplossing met de gewenste uitstraling.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Duurzame gevelpanelen

De gevelpanelen die NPI levert zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen. Deze kunststoffen maken de gevelpanelen ongevoelig voor vocht en ook voor schimmels. In tegenstelling tot hout trekken de gevelpanelen van kunststof niet krom en gaan ze niet scheuren. De toplaag is UV-bestendig en bestand tegen weer en wind. Ook hecht er weinig vuil aan de toplaag, zodat schoonmaken eenvoudig is. De montage is gemakkelijk. De bevestiging is onzichtbaar zodat plamuren en schuren niet nodig is.

Mammut gevelpanelen

Mammut gevelpanelen zijn verkrijgbaar in 19 kleuren. Mammut is een topmerk dat oersterk is en zorgt voor een strakke uitstraling. De gevelpanelen van Mammut kun je niet alleen horizontaal maar ook verticaal toepassen. Mammut gevelpanelen bestaan uit een unieke mix aan kunststoffen die er voor zorgen dat de gevelpanelen er jarenlang fraai uit blijven zien.

Colorpanel

Colorpanel gevelpanelen hebben een toplaag van Renolit. Dat is een uniek materiaal dat zorgt voor een zeer hoogwaardige kwaliteit in uitstraling en levensduur. Colorpanel heeft het traditionele rabatmodel als basis en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

Twinson O-Wall

Composiet is de basis van Twinson O-Wall. Dit is in vele opzichten de ideale combinatie van hout en kunststof. Deze grondstoffenmix combineert de voordelen van beide materialen. Twinson O-Wall heeft de lange levensduur van kunststof en is ook onderhoudsarm als kunststof. De uitstraling is echter die van hout, met zijn warm en natuurlijke karakter. De gevelpanelen van Twinson O-Wall hebben en strakke vorm met een voelbare houtnerf in het oppervlak. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar in drie kleuren en twee verschillende lengtematen. De bevestiging is eenvoudig, met behulp van een clipsysteem.

Novicell

Novicell gevelpanelen zijn ideaal voor degene die kwaliteit zoekt tegen een lagere prijs. Deze gevelpanelen worden veel toegepast in chalet- en recreatiebouw. Novicell gevelpanelen zijn er in het traditionele rabatmodel, maar ook in het strakkere sponningdeel en als potdekseldeel. De gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe houtnerf. U kunt daarbij kiezen uit een fijne of een grove nerf.

Swish

Gevelpanelen van Swish hebben een basis van hardschuim pvc, die is afgewerkt met een hoogwaardige harde en gladde toplaag. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in wit en crème. Ze zijn zeer geschikt voor het bekleden van gevels, maar ook van dakkapellen en dakoverstekken en dergelijke. Swish gevelpanelen lenen zich voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar als rabatmodel of als sponningdeel, dat een strakker uiterlijk heeft.

Zierer

Zierer gevelpanelen onderscheiden zich door hun steenmotief. Deze gevelpanelen zijn gemaakt van glasvezelversterkte kunststoffen en zijn daardoor zeer slag- en stootvast. De steenplaten van Zierer zijn eenvoudig te monteren. Ze zijn bijvoorbeeld een prima oplossing voor de renovatie van vervuilde of verweerde metselwerk gevels. Met Zierer blijft de gevel de uitstraling van steen behouden.

Online bestellen van gevelpanelen

Al deze topmerken kunt u online bestellen bij NPI. U kunt betalen met iDeal of een login aanvragen en uw extra korting bekijken!

Gratis kleurmonster gevelpanelen

Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan gratis een (kleur)monster aan van al onze merken kunststof panelen. Hierdoor heb je het paneel even in handen en is de kwaliteit en structuur nog beter te zien.