Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_mammut_gevelpanelen.jpg
header_390x120_mammut_gevelpanelen.jpg

Gevelpanelen

NPI is een gewaardeerde leverancier op het gebied van gevelpanelen. Onze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. U wilt toch ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen? Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Doordat wij de keuze hebben uit 5 verschillende merken gevelpanelen is er voor iedere woning of project een oplossing te vinden.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Gevelpanelen

Voor de waarde van uw woning is de keuze voor de juiste gevelpanelen van essentieel belang. Maar u wilt natuurlijk ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer de ladder op om te schilderen.  De kunststof gevelpanelen van NPI gaan lang mee en zijn ook nog milieuvriendelijk. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen die er altijd verzorgd uitzien. Gevelpanelen worden ook vaak genoemd als rabatdelen, schroten of gevelbekleding, het verschil in de verschillende soorten gevelbekleding zit hem met name in de kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

5 merken gevelpanelen

NPI heeft vijf merken gevelpanelen zo is er voor elke markt een merk beschikbaar. Mammut is het topmodel van NPI, een A-merk in Nederland. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Colorpanel is beschikbaar in rabatmodel in vele kleuren. De gevelpanelen van Colorpanel zijn perfect te combineren met de dakranden van Swish, die in dezelfde vele kleuren leverbaar zijn.

Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Novicell is net weer een ander materiaal gevelbekleding. Deze panelen hebben geen holkamers, de toplaag heeft een bijzonder fraaie houtnerfstructuur, beschikbaar in grove en fijne nerf. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie strakke uitstraling.

Gratis kleurmonster gevelpanelen

Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan gratis kleurmonster aan van al onze merken gevelpanelen. Hierdoor heb je het paneel even in handen en is de kwaliteit en structuur nog beter te zien. Een kleurmonster kunt u aanvragen op de merkpagina van het product.