Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_Finidec_MDF_dagkantafwerking.jpg
header_390x120_Finidec_MDF_dagkantafwerking.jpg
Finidec MDF dagkantafwerking

Finidec MDF dagkantafwerking

Finidec MDF dagkantafwerking staat garant voor een perfecte en strakke afwerking van alle soorten kozijnen… hout, kunststof of aluminium. Finidec dagkantafwerking is vervaardigd uit vochtwerend MDF, dus binnenshuis ook toepasbaar in vochtige ruimtes. De Finidec profielen zijn voorzien van een structuurfolie in wit of crème; dat betekent geen schilderwerk meer na montage.

Kozijn afwerken met Finidec

In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Finidec bestaat uit vochtwerend MDF en hoeft niet meer te worden geschilderd.

NPI - thumbnail7.jpg

Bestel gratis kleurmonster van Finidec

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Soorten kozijnafwerking

NPI heeft naast Finidec MDF Kozijnafwerking meerdere soorten kozijnafwerking. Van Swish is er kozijnafwerking in een volschuim kunststof. Dit massieve product is afgewerkt met een harde toplaag en verkrijgbaar in wit en crème. Er zijn vele verschillende uitvoeringen, van plinten tot hoekpanelen om zowel in de dag als om de dag, d.w.z. om de hoek van de muur, te kunnen afwerken, afhankelijk van de wens van de klant of de staat van de muur. Om uw dakraam netjes af te werken hebben we Finidec dakraam afwerking.

Daarnaast is er een assortiment in holkamerplinten en hoeken, verkrijgbaar in wit en crème maar ook met houtnerffolie in wit en crème, voor het geval de kozijnen aan de binnenzijde ook met houtnerf/renolit folie zijn afgewerkt.

Naast Finidec MDF Kozijnafwerking verkoopt NPI ook Finidec MDF vensterbanken.

Downloads

Finidec montagehandleiding kozijnafwerking Download