Retourneren voor particulieren

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Zijn de goederen die u ontvangen hebt toch niet helemaal naar wens, dan kunt u uw bestelling in de meeste gevallen retourneren of omruilen binnen 30 dagen na ontvangst. Artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of speciaal voor u zijn besteld kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

  • Retourneren of omruilen kan nagenoeg altijd
  • Uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst aanmelden
  • Wij nemen alleen ongebruikte producten retour
  • Vooraf aanmelden is verplicht
  • Transport- en/of verwerkingskosten zijn voor rekening van de klant.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Npibv.eu zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen. De transportkosten van het retourneren of omruilen komen voor uw rekening. De transportkosten van retournering zijn hetzelfde als de verzendkosten.

Aangezien we in veel gevallen afhankelijk zijn van vrachtvervoer dient u uw retourverzoek altijd vooraf schriftelijk (per mail) aan te melden via onze klantenservice. We spreken dan een datum met u af en laten de bestelling bij u ophalen. Vrachtwagen goederen leveren we tot aan de stoeprand en worden in het geval van een retour dus ook weer op de stoeprand opgehaald. Zorg dat de zending verzendklaar is ingepakt op het moment dat onze transporteur bij u voor de deur staat.

Kleine artikelen die we met PostNL hebben verstuurd kunt u via PostNL (of een andere pakketdienst) retour sturen. Meld ook dan uw retourmelding aan bij onze klantenservice.

Retouradres voor postpakketten:
Ravenswade 158
3439 LD Nieuwegein

Annuleren voor particulieren

Kan ik mijn order annuleren?

Doordat we onze bestellingen zo snel mogelijk verwerken (zodat deze zo snel mogelijk bij u bezorgd worden), is annulering meestal niet mogelijk. Maar gaat er nou wat mis bij een bestelling, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 030 60 65 450 of een e-mail te sturen naar info@npibv.eu. Ons advies: Doe dit zo snel mogelijk! Des te groter is de kans, dat we nog iets voor u kunnen betekenen.

Lukt het niet meer om te annuleren? Dan is het uiteraard ook mogelijk om uw pakket terug te sturen of bij de bezorging te weigeren. Nadat u de bestelling geretourneerd of geweigerd hebt, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw geld terugkrijgt. De transport- en/of verwerkingskosten van het annuleren komen voor uw rekening. De transportkosten van retournering zijn hetzelfde als de verzendkosten.

Bent u een zakelijke klant en wilt u een bestelling retourneren?

Bekijk dan onze verkoop- en leveringsvoorwaarden          PDF