Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_platen_3.jpg
header_390x120_platen_3.jpg

Gevelbeplating

Gevelbeplating is er in diverse soorten, merken en maten. Deze hebben als doel het tegen weer en wind beschermen van uw gevel. Naast het beschermen van uw gevel moet het er ook nog eens mooi uitzien, u wilt immers het beste voor uw huis of project. En misschien nog wel het belangrijkste van alles: u wilt er geen omkijken meer naar hebben.

Onze merken gevelbeplating

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Gevelbeplating

NPI biedt u op al deze vraagstukken diverse alternatieven om uw gevel te voorzien van de beste gevelbekleding. Zo heeft u keuze uit diverse modellen zoals sponningdeel, zweeds rabat, potdeksel en enkel of dubbel rabat.

Hét alternatief op (houten) gevelbeplating

Het alternatief voor gevelbeplating zijn kunststof gevelpanelen. Deze worden vaak toegepast als houtvervanger, zien eruit als hout, maar hebben niet meer de nadelen van hout. U hoeft nooit meer te schilderen en uw gevel blijft jarenlang beschermd. Alleen of en toe een sopje en uw gevel heeft weer een schitterende uitstraling. Mammut is een A-merk op het gebied van kunststof gevelbekleding. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Colorpanel rabatpanelen zijn in vele kleuren beschikbaar, compleet met fraaie profielen voor de afwerking. Novicell gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe uitstraling door de fraaie houtnerfstructuur die zowel als grove en fijne nerf beschikbaar is. De gevelpanelen van Swish zijn verkrijgbaar in diverse lichte kleuren en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Geen gevelbeplating, maar kunststof gevelpanelen

Colorpanel zijn fraaie rabatpanelen van een stevige kunststof, deze vervormen en verkleuren niet. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Colorpanel. Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Colorpanel kleurmonsters aan. Ook voor de merken Novicell en Swish zijn gratis kleurmonsters beschikbaar, zo heeft NPI voor elk huis of project een passende oplossing.