Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_1.jpg
header_390x120_gevelbekleding_1.jpg
Mammut gevelpanelen

Mammut gevelpanelen

Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is. Mammut gevelpanelen is een compleet gevelsysteem en eenvoudig in gebruik. Er zijn 19 populaire kleuren beschikbaar en het systeem is zowel horizontaal als verticaal toe te passen.

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut Gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Beschikbaar in 19 kleuren

Mammut gevelpanelen is beschikbaar in 19 populaire kleuren beschikbaar en het systeem is zowel horizontaal als verticaal toe te passen. Door de paneelbreedte van 167 mm is inmeten heel eenvoudig: er kan met één lengte van 6 meter exact één vierkante meter bekleed worden. En met behulp van de diverse hulpprofielen is het gemakkelijk een perfect eindresultaat te bereiken.

Mammut-gevelpanelen-closeup

“Wij moesten zelf ook drie keer kijken”

De bewoners van deze patiowoning in Herkenbosch hoorden regelmatig geklop op de woning. De reden? Voorbijgangers konden de Mammut panelen niet van echt hout onderscheiden en moesten even op de panelen kloppen om te kijken of het van hout of kunststof is.

Alle details op een rijtje

Garantie 10 jaar
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
Aantal kleuren 17
Lengte (cm) 600 cm

Downloads

Mammut brochure Download
Mammut montagehandleiding Download
Prestatieverklaring Mammut Download
Product datablad Mammut gevelpaneel 167 mm Download

Lees onze blogs over Mammut gevelbekleding