Terug naar Advies & Inspiratie

Project uitgelicht: Patiowoningen Herkenbosch

De bewoners van deze patiowoning in Herkenbosch hoorden regelmatig geklop op de woning. De reden? Voorbijgangers konden de Mammut panelen niet van echt hout onderscheiden en moesten even op de panelen kloppen om te kijken of het van hout of kunststof is. De bewoners van de patio woningen snappen het wel;

“Wij moesten zelf ook drie keer kijken voordat we geloofden dat het kunststof is en geen hout.”

De gemiddelde leeftijd van de bewoners ligt rond de 75 jaar. Onderhoudsarme woningen zijn voor hen een vereiste! Zelf kunnen/willen ze de schilderbeurten niet meer doen en uitbesteden kost veel geld. De gevelbekleding van Mammut hoeft nooit meer geschilderd te worden, af en toe schoonmaken met een sopje is voldoende om het er jaren als nieuw uit te laten zien.

Door de houtnerf zijn deze panelen niet van echt hout te onderscheiden

Voor deze patiowoningen is gebruik gemaakt van Mammut gevelbekleding in de kleur “natuur eiken”. Deze matte natuurlijke houtkleur sluit naadloos aan bij de wit gestucte muren en de donkere stenen. Het project bleek een groot succes vertelde de aannemer “ Verderop in de wijk worden nog 8 woningen van hetzelfde type gerealiseerd. Ze vallen dus zeer goed in de smaak!”

  • Mammut gevelpaneel 167 mm

    0610
    14,58 p/m1
  • Mammut gevelpanelen

    Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

    Bestellen