Onderhoudsarm bouwen, makkelijk met NPI

De bouwwereld is voortdurend in beweging. Vooral de laatste jaren. Termen als “duurzaam bouwen” en “cradle to cradle” worden vaak genoemd. Eigenlijk komt het erop neer dat we willen bouwen met producten die generaties lang meegaan en worden gewonnen uit gerecyclede grondstoffen. Producten die makkelijk zijn te bewerken en weinig tot geen nabewerking meer behoeven. Het uitgangspunt hierbij is dat ú hiermee efficiënt kan werken en een optimaal eindresultaat krijgt bij uw klant.

NPI specialiseert zich al meer dan 40 jaar in deze kunststof bouwmaterialen, met de focus op onderhoudsarme gevelbekleding, dakrandafwerking, vensterbanken en kozijnafwerking. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen online bestellen. De snelle levertijden en uitstekende voorraadpositie garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.

Catalogus aanvragen?

Bent u als zelfstandige werkzaam in de bouw, of bent u werkzaam bij een bouwgerelateerd bedrijf, vraag dan onze gratis catalogus aan. Als makkelijke leidraad bij het uitrekenen van uw offertes of als handig naslagwerk.

Gratis catalogus aanvragen