Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_twinson-o-wall.jpg
header_390x120_twinson-o-wall.jpg

Twinson O-Wall

Composiet gevelbekleding

Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. De kwalitatief hoogwaardige producten van Twinson O-Wall composiet gevelbekleding worden dankzij hun makkelijke plaatsing en onderhoudscomfort bijzonder gewaardeerd. Twinson is leverbaar in zowel gesloten als open gevelsysteem en wordt hierdoor vaak toegepast om een chalet opnieuw te bekleden.

Bestel gratis kleurmonster van Twinson O-Wall

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Alle details op een rijtje

Aantal kleuren 1
Lengte (cm) 300, 600 cm

Downloads

Product datablad Twinson O-Wall gevelpaneel 167x13 mm Download
Composiet

Door de voordelen van hout en kunststof te verenigen in een nieuwe grondstof, brengt Twinson het beste uit twee werelden samen: het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Project uitgelicht

Piet Kemp bouwde zelf zijn huis in Utrecht en beklede het met Twinson O-Wall. Hij vertelt over dit doe-het-zelf-project en licht vijf bijzonderheden uit.