Milli-Max stelproducten

Met de Milli-Max stelproducten bespaart u tijd en ze zorgen voor een strak eindresultaat. Doordat de producten van kunststof zijn, zijn ze ongevoelig voor vocht, vormvast en de wiggen zijn  zelfs geschikt voor hergebruik.

Milli-Max stelproducten

NPI voert de Milli-max uitvulplaatjes en wiggen in haar assortiment. Met de Milli-Max glasblokjes van NPI kunnen ook producten worden gesteld, maar verder worden deze voornamelijk toegepast bij het plaatsen van ramen. De wiggen van Milli-max zijn geschikt voor het tijdelijk stellen van keukens, deuren en of wanden. Deze vormvaste producten worden vaak hergebruikt en door de verschillende diktes is er altijd wel een maat toe te passen waar nodig.

Milli-max uitvulplaatjes worden, zoals de naam al zegt met name gebruikt voor het uitvullen van regelwerk zodat het eindproduct mooi strak en glad gemonteerd kan worden. Toepassingsgebieden zijn gevels, wanden en plafonds in allerlei soorten en maten. Door de grote diversiteit aan diktes is altijd de juiste maat te vinden. Omdat de plaatjes verschillende diktes met de verschillende kleuren combineren is de juiste dikte snel gevonden wat tijd bespaart. De uitvulplaatjes zijn daarnaast makkelijk op te bergen in de dispenser die ervoor zorgt dat er goed overzicht is welke plaatjes op zijn en moeten worden aangevuld.