Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
header_390x120_milli-max_uitvulplaatjes.jpg
Milli-Max uitvulplaatjes

Milli-Max uitvulplaatjes

Milli-Max uitvulplaatjes zijn handige hulpmiddelen voor het snel en nauwkeurig uitvullen van regelwerk en het stellen van kozijnen en dergelijke. De Milli-Max uitvulplaatjes zijn beschikbaar in zeven verschillende diktes, die elk hun eigen kleur hebben. De Milli-Max dispenser is handig om alle verschillende uitvulplaatjes overzichtelijk bij de hand te houden.

Alle details op een rijtje

Lengte (cm) 50 mm
Afmeting 47 x 50 mm
Overige Hoge drukbelasting
Opbergen Milli-Max Dispenser

Downloads

Milli-Max uitvulplaatjes flyer Download
Sparing in uitvulplaatjes

De Milli-Max uitvulplaatjes zijn er in zeven diktes, namelijk 1, 2, 3, 4, 5, 7 en 10 mm. Alle andere diktes zijn met combinaties te maken. De uitvulplaatjes hebben in het midden een sparing om ze eenvoudig om de schroef van het regelwerk of kozijn heen te kunnen schuiven. Dat hoeft dus niet voorafgaande aan de montage. En als blijkt dat het plaatje toch niet de juiste dikte heeft, is die ook eenvoudig weer te wisselen zonder dat de schroef weer helemaal moet worden uitgedraaid.

Uitvulplaatjes met weerhaak

De sparing in de Milli-Max uitvulplaatjes is voorzien van een unieke dubbele weerhaak. Daarmee grijpt het uitvulplaatje direct om de schroef en kan het plaatje niet meer naar beneden vallen tijdens de montage. Daarnaast heeft Milli-Max een ‘steeltje’ als handgreep, waarmee de uitvulplaatjes eenvoudig te verwerken zijn.

Handige dispenser

Speciaal voor het assortiment Milli-Max uitvulplaatjes is een dispenser verkrijgbaar. De doosjes met uitvulplaatjes kunnen daar rechtstreeks in geplaatst kunnen worden. De dispenser geeft in één oogopslag overzicht van alle beschikbare uitvulplaatjes. Door de handvatten is de dispenser gemakkelijk mee te nemen.

Extra ruimte

De dispenser biedt ruimte aan acht doosjes. Naast de zeven verschillende uitvulplaatjes biedt de dispenser dus nog ruimte voor een extra doosje. Deze kan benut worden voor bijvoorbeeld een extra hoeveelheid gebruikte plaatjes of voor Milli-Max wiggen.

Naast Milli-Max uitvulplaatjes leveren wij ook wiggen en glasblokjes van Milli-Max.

Bekijk alle Milli-Max producten