Florence plafond

Florence plafond

Een Florence plafond is hét duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. Florence plafonds staan voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen. Van badkamer tot bedrijfsruimte, van woonkamer tot hal, keuken of slaapkamer; je kunt het zo gek niet bedenken of de Florence plafondpanelen geven het interieur dé uitstraling die u wenst. Leverbaar in acht eigentijdse kleuren, van strak en trendy tot tijdloos klassiek.

 • Perfect in vochtige ruimtes
 • Makkelijk te monteren
 • Eenvoudig te reinigen

Bekijk het rekenvoorbeeld voor een standaard badkamer.

Alle artikelen

Zo plaatst u een badkamerplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Selecteer de gewenste kleur(en) en ontvang gratis kleurmonsters.


Florence paneel 250x10mm

 • Brillante
 • Bianco
 • Cremi
 • Stuco
 • Metallo
 • Essenza
 • Acera
 • Lino

Strak & Stijlvol

Als het op wonen aankomt, stelt ieder tijdperk zijn eigen eisen. Ook gemeenschappelijke smaak verandert per generatie. Hielden we vroeger meer van rommelig en knus, tegenwoordig heeft strak en stijlvol de voorkeur. En draaiden we voorheen onze hand niet om voor een kleine verbouwing in huis, nu is tijd meer dan ooit een kostbaar goed. Ons huis is de plek waar we die tijd vooral besteden. Een centrale thuisbasis die het liefst praktisch, modern en onderhoudsarm moet zijn. Een plek die ook functionéél moet zijn. Waar we kunnen ontspannen en genieten van onze vrije tijd. Daarom is het van belang dat een huis gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Een Florence plafond voldoet aan de hedendaagse eisen. Ze zijn uiterst duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijk een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling.

Strak, sfeervol en modern: drie kernwaarden die centraal staan in de interieurtrend van nu. We willen stijl, gecombineerd met gemak. De plafondsystemen van Florence bieden hiervoor de oplossingen en geven ieder interieur de uitstraling die het verdient. Van badkamers tot bedrijfsruimtes, van keukens tot hallen of veranda’s. De subtiele V -groef en de sjieke breedte van de panelen (25 cm) staan garant voor een hoogwaardige en smetteloze afwerking. De panelen van Florence bieden bovendien een blijvend mooi resultaat. Onderhoud is niet nodig en schoonmaken eenvoudig. Des te meer tijd om te genieten! Florence biedt de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Zuiver wit of juist gebroken? Een houtnerf? De uitstraling van stucwerk? Florence heeft het allemaal en is bovendien volledig recyclebaar.

Lees in ons blog hoe u een Florence plafond zelf monteert.