Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_plafondpanelen_2.jpg
header_390x120_plafondpanelen_2.jpg
Plafondsystemen

Plafondsystemen

Wij leveren Florence plafondpanelen voor binnen of voor buiten. Florence staat voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen.

Ons merk plafondsystemen

Bestel gratis kleurmonsters van Florence plafondpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg

Lees onze blogs over plafondsystemen

Florence Plafondsystemen

Florence is bij uitstek geschikt als keuken– en badkamer plafond, maar ook voor buiten! De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen. De plafondsystemen van Florence voldoen aan de hedendaagse eisen. Ze zijn uiterst duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijk een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling.

Voordelen Florence

Vochtbestendig
Het Florence binnenplafondsysteem is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof plafond materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Inbouwspotjes
Achteraf inbouwspotjes monteren in een betonnen plafond: het is praktisch onmogelijk. Maar niet met de plafondsystemen van Florence. Het inbouwen van spotjes in de panelen is erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

Alles weggewerkt
Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.

Renovatie
Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing.

Muziek luisteren
Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we het liefst dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

10 jaar garantie
Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Buiten genot

De Nederlander wordt meer en meer buitenmens. De plafondbekleding van Florence bied de uitstraling van binnen ook voor buiten. Schilderen of sauzen is niet meer nodig.

Toepassingen

Veranda’s
Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

Carports
Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

Dakoverstekken
De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

Overkappingen
Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.