Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_plafondpanelen_2.jpg
header_390x120_plafondpanelen_2.jpg
Kunststof plafond

Kunststof plafond

Strak, sfeervol en modern: drie kernwaarden die centraal staan in de interieurtrend van nu. We willen stijl, gecombineerd met gemak. Een kunststof plafond van Florence bied hiervoor de oplossingen en geven ieder interieur de uitstraling die het verdient. Florence is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers. De hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Onze merken plafondpanelen

Bestel gratis kleurmonsters van Florence plafondpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Zo plaatst u een kunststof binnenplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

NPI - thumbnail9.jpg

Eenvoudig een kunststof buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg
Kunststof plafondpanelen

De kunststof plafondpanelen van Florence bieden bovendien een blijvend mooi resultaat. Florence biedt de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Zuiver wit of juist gebroken? Een houtnerf? De uitstraling van stucwerk? Florence heeft het allemaal en is bovendien volledig recyclebaar.

Het geeft een ontzettend prettig gevoel. In gewone, gestucte plafonds bijten zich geleidelijk schimmels vast waardoor verkleuring optreedt. Een probleem waar veel woningen mee te kampen hebben. De plafondbekleding van Florence is kleurvast en eenvoudig schoon te houden. Doordat het basismateriaal van Florence bestaat uit kunststof, zijn de panelen ongevoelig voor vocht en schimmels. Ze zijn bovendien erg licht in gewicht en dus gemakkelijk en snel te monteren. Leidingen of bedradingen zijn eenvoudig weg te werken, inbouwspotjes of muzieksystemen zijn zo geplaatst. Door de panelen van Florence diagonaal te monteren, gaan sommige ruimtes zelfs groter ogen!

Voordelen van een kunststof plafond van Florence

1. Vochtbestendig
Kunststof plafondsystemen zijn uitermate geschikt in vochtige ruimtes als badkamer plafond en in keukens. De hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

2. Inbouwspotjes
Achteraf inbouwspotjes monteren in een betonnen plafond: het is praktisch onmogelijk. Maar niet met de kunststof plafond systemen van Florence. Het inbouwen van spotjes in de panelen is erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

3. Alles weggewerkt
Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.

4. Renovatie
Een bestaand badkamer of keuken plafond renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing.

5. Muziek luisteren
Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we het liefst dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

6. 10 jaar garantie
Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme kunststof plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Lees onze blogs over plafondpanelen