Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_florence_binnen.jpg
header_390x120_florence_binnen.jpg
Plafondbekleding

Plafondbekleding

Op zoek naar plafondbekleding? Wij leveren verschillende plafondbekleding voor bijvoorbeeld de badkamer en keuken, maar ook voor buitenplafonds zoals veranda’s. De plafonds van Florence staan voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen.

Ons merk plafondpanelen

Bestel gratis kleurmonsters van Florence plafondpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Zo plaatst u een badkamerplafond

Florence plafondsystemen zijn er in binnenplafonds en buitenplafonds. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u een binnenplafond monteert en elke ruimte netjes en strak kunt afwerken.

NPI - thumbnail5.jpg

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

NPI - thumbnail6.jpg

Lees onze blogs over plafondpanelen

Florence Plafondbekleding

Florence is bij uitstek geschikt als keuken– en badkamer plafond, maar ook voor buiten! De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen. De plafondbekleding van Florence voldoet aan alle hedendaagse eisen. De plafonds zijn uiterst duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijk een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling.

Voordelen van Florence binnenplafonds

Vochtbestendig

Het Florence binnenplafondsysteem is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof plafondmaterialen zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en zijn kleurvast.

Inbouwspotjes

Inbouwspotjes monteren in een betonnen plafond is praktisch onmogelijk. Met de plafondsystemen van Florence is het inbouwen van spotjes erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

Alles weggewerkt

Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen en dergelijke.

Renovatie

Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een recht plafond is of een plafond tegen een hellend dak, met Florence is er altijd een goede oplossing.

Muziek luisteren

Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad, met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

10 jaar garantie

Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Florence Buitenplafonds

De Nederlander wordt meer en meer buitenmens. De plafondsystemen van Florence maken de uitstraling van binnen ook haalbaar voor de buitenruimte. En dat onderhoudsarm. Schilderen of sauzen is niet meer nodig.

 

Mogelijke toepassingen buitenplafonds:

Veranda’s

Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

Carports

Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is daarbij belangrijk. Florence sluit perfect aan bij deze eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

Dakoverstekken

De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van (dak)overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

Overkappingen

Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken met een strak plafond, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen bijna altijd hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.