Kunststof Profielen

De kunststof profielen van NPI worden voor allerlei toepassingen gebruikt. Hoekprofielen, gelijkzijdig of ongelijkzijdig dienen meestal ter afwerking. Ook de profielen voor plaatmateriaal zijn voor afwerking maar dan van bijv. gemelamineerd spaanplaat, ook verbindingsprofielen voor wandplaten zitten in het NPI assortiment.

Kunststof profielen

Wat minder bekend zijn de EPDM platprofielen voor het waterdicht afsluiten van volkernplaten t.o.v. de achterconstructie. De Z-profielen van NPI worden vaak gebruikt als waterdorpel boven of onder kozijnen of onderaan gevelbekleding om het water wat verder van de wand af te voeren.

Met de koker- en plankprofielen kunnen kunststof hekwerken worden vervaardigd, onderhoudsarm en met een lange levensduur. De ventilatiestrippen zijn haast altijd verdekt opgesteld, ze zorgen ervoor dat de gevel geventileerd wordt maar ook dat er geen ongedierte achter de gevel kan nestelen.

Het assortiment trapstrippen van NPI verhoogt de veiligheid in huis of kantoor doordat ze ervoor zorgen dat je niet uitglijdt op een gelakte trap en de tegelprofielen van Proline zijn in allerlei variaties te koop, kunststof aluminium en RVS waardoor het zgn. “jollien” van tegels niet hoeft plaats te vinden, stuk voor stuk oplossingen die het leef- maar ook gebruiksgemak verhogen.