Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_kokerprofielen.jpg
header_390x120_kokerprofielen.jpg

Kokerprofielen

In ons brede assortiment kunststof profielen heeft NPI een ruim aanbod aan kunststof kokerprofielen. Kunststof kokerprofielen zijn geschikt voor het perfect afwerken van veel verschillende toepassingen. De kokerprofielen zijn leverbaar in de kleur wit en hebben een lengte van 600 cm. Wij hebben zowel vierkante als rechthoekige kokerprofielen. De profielen zijn onderhoudsarm, weersbestendig en slagvast. Montage van een kokerprofiel kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen.

Afwerking

Kokerprofielen worden vooral gebruikt als afwerking. Ze dienen als vervangen voor houten latten. Kunststof kokerprofielen kunnen onder meer dienen als vervanger van houten plinten. De mogelijke toepassingen zijn vrijwel onbeperkt. Houten latten zijn gevoelig voor beschadigingen en moeten worden geverfd. Kunststof kokerprofielen hebben een glad wit oppervlak en hebben geen verdere afwerking nodig.

Verschillende maten

Wij leveren kunststof kokerprofielen in vier verschillende maten. Dat varieert van 25x15 tot 55x35 millimeter. De wanddikte is 2 mm. Daarmee zijn de profielen licht van gewicht en gemakkelijk te bewerken, maar toch sterk en stevig.

Overige profielen

Naast onze kokerprofielen hebben we o.a. ook: