Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
T profielen_1680x250.png
T profielen_390x120.png

T-Profielen

In ons brede assortiment kunststof profielen heeft NPI een ruim aanbod aan T-Profielen voor een perfecte afwerking van verschillende toepassingen. Een van de meest voorkomende toepassingen van onze T-profielen is het afwerken van naden tussen plaatmaterialen. Door het T-profiel eenvoudigweg tussen de platen te schuiven, werkt de bovenkant van het profiel de naden tussen de platen weg, wat resulteert in een strakke afwerking. Bevestiging van het profiel is eenvoudig - het kan gemakkelijk worden gelijmd of gekit, afhankelijk van uw voorkeur.

De profielen zijn leverbaar in de kleur wit (en soms zwart) en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, dus geschikt voor elke klus! De profielen zijn onderhoudsarm, weersbestendig en slagvast. Montage kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om naden tussen plaatmateriaal af te werken, dan zijn onze T-profielen de perfecte keuze. Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment T-profielen van NPI en vind de perfecte oplossing voor uw project.

Overige profielen

Naast onze T-profielen hebben we o.a. ook: