Kozijnafwerking

Hoe mooi het kozijn ook is, het ziet er niet uit als het niet mooi is afgewerkt, dit kan door de dagkant te stucen, maar ook door het af te werken met kozijnafwerking van NPI. Dit is veel eenvoudiger dan stucen en geeft een mooi onderhoudsarm direct klaar resultaat.

Kozijn afwerken met Finidec

In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Finidec bestaat uit vochtwerend MDF en hoeft niet meer te worden geschilderd.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Soorten kozijnafwerking

NPI heeft meerdere soorten kozijnafwerking. In kunststof van Swish en NPI en in mdf van Finidec Kozijnafwerking. Van Swish is er kozijnafwerking in een volschuim kunststof. Dit massieve product is afgewerkt met een harde toplaag en verkrijgbaar in wit en crème. Er zijn vele verschillende uitvoeringen, van plinten tot hoekpanelen om zowel in de dag als om de dag, d.w.z. om de hoek van de muur, te kunnen afwerken, afhankelijk van de wens van de klant of de staat van de muur. Om uw dakraam netjes af te werken hebben we Finidec dakraam afwerking.

Daarnaast is er een assortiment in holkamerplinten en hoeken, verkrijgbaar in wit en crème maar ook met houtnerffolie in wit en crème, voor het geval de kozijnen aan de binnenzijde ook met houtnerf/renolit folie zijn afgewerkt. Het mdf assortiment van Finidec is verkrijgbaar in verschillende modellen, van plinten tot platprofielen, ook een dagkant / koplat systeem is voorradig, alles van vochtwerend mdf, ommantelend met folie in de kleuren wit en crème, direct klaar dus hoeft niet meer te worden geschilderd of na behandeld. Zo heeft u altijd de juiste kozijnafwerking bij uw vensterbank.

Kozijnafwerking kopen

Het kopen van kozijn afwerking kan eenvoudig bij NPI. Uiteraard kunt u dit ook bestellen bij uw aannemer of klusbedrijf  die de kozijnen bij u monteren. Kijk hier voor gratis bemonstering en geef aan of u een montage adres wilt ontvangen.

Kozijn en dagkant afwerken

Kozijnafwerking plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “Snel en strak dagkanten afwerken” of bekijk de montagevideo.