Kozijnafwerking

Hoe mooi het kozijn ook is, het ziet er niet uit als het niet mooi is afgewerkt, dit kan door de dagkant te stucen, maar ook door het af te werken met kozijnafwerking van NPI. Dit is veel eenvoudiger dan stucen en geeft een mooi onderhoudsarm direct klaar resultaat.

Kozijn afwerken met Finidec

In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Finidec bestaat uit vochtwerend MDF en hoeft niet meer te worden geschilderd.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Soorten kozijnafwerking

NPI heeft meerdere soorten kozijnafwerking. In kunststof van Swish en NPI en in mdf van Finidec Kozijnafwerking van Swish is een kozijnafwerking in een volschuim kunststof, dit massieve product is afgewerkt met een harde toplaag en verkrijgbaar in wit en creme. Er zijn vele verschillende uitvoeringen, van plinten tot hoekpanelen om zowel in de dag als om de dag, d.w.z. om de hoek van de muur, te kunnen afwerken, afhankelijk van de wens van de klant of de staat van de muur.

Daarnaast is er een programma in holkamerplinten en hoeken, verkrijgbaar in wit en creme maar ook met houtnerffolie in wit en creme, voor het geval de kozijnen aan de binnenzijde ook met houtnerf/renolitfolie zijn afgewerkt. Het mdf programma van Finidec is verkrijgbaar in verschillende modellen, van plinten tot platprofielen, ook een dagkant / koplat systeem is voorradig, alles van vochtwerend mdf, ommanteld met folie in de kleuren wit en creme, direct klaar dus hoeft niet meer te worden geschilderd of nabehandeld.

Kozijn afwerking kopen

Het kopen van kozijn afwerking kan eenvoudig bij NPI. Uiteraard kunt u dit ook bestellen bij uw aannemer of klusbedrijf  die de kozijnen bij u monteren. Kijk hier voor gratis bemonstering en geef aan of u een montage adres wilt ontvangen.