finidec_dakraamafwerking_dubbel raam-500.jpg
finidec_dakraamafwerking_dubbel raam-500.jpg
Sterk werk: Nieuwe dakraamafwerking voor Mirjam

Sterk werk

Nieuwe dakraamafwerking voor Mirjam

Mirjam Meester woont bijna tien jaar met haar man en drie kinderen in een modern nieuwbouwhuis in Zwolle. De afwerking van haar dakraam is wat verweerd, wat een slordige indruk maakt, en daarom heeft ze ervoor gekozen om het dakraam met vochtwerend MDF af te werken. Haar keuze viel hierbij op het Finidec-dakraamafwerksysteem.

NPI - thumbnail14.jpg

Het huis van Mirjam ziet er na bijna tien jaar wonen en leven nog keurig uit, maar met het dakraam op zolder is ze minder tevreden. “Door veelvuldig gebruik en regen dat af en toen naar binnen viel, zijn er kieren ontstaan en is het materiaal gaan werken. We hebben zelf al geprobeerd de kieren dicht te kitten, maar dit leverde gele verkleuringen op. Het werd er niet mooier op”, vertelt Mirjam. “Onze dochter krijgt binnenkort de zolder als slaapkamer, en daarom wilden we het dakraam graag eens goed aanpakken. We hebben voor een kunststof afwerking gekozen omdat het onderhoudsvrij en vochtwerend is. En gemakkelijk in gebruik; het hoeft niet geschilderd te worden.”

Aannemer Stefan Snippe realiseerde de klus in de Zwolse woning. “Het voordeel van dit afwerksysteem is dat je heel snel klaar bent. Je hebt geen spijkers nodig, alleen een tube montagekit. In 5 eenvoudige stappen kun je deze klus realiseren.”

In de video vertellen Mirjam en Stefan meer over de realisatie van deze klus. Inclusief heldere voor-en-na-beelden!

Ook aan de slag met de dakraamafwerking van Finidec? Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “Snel en strak dagkanten afwerken” of bekijk de montagevideo.

“Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Superstrak en netjes.” 

Finidec-dakraamafwerking (1)

Dakraamafwerking

Meer weten over het Finidec-dakraamafwerksysteem? Bekijk het product in onze webshop.