Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_finidec_dakraam_afwerking.jpg
header_390x120_finidec_dakraam_afwerking.jpg
Finidec dakraam afwerking

Finidec dakraam afwerking

Binnen het Finidec assortiment is een nieuw systeem ontwikkeld om dakramen snel en vakkundig af te werken. Met drie producten is het mogelijk om elk dakraam in een handomdraai af te werken zonder nabewerkingen zoals kitten, plamuren en schilderen. Het zorgt voor een langdurig mooi resultaat én een besparing in de montagetijd. Finidec dakraam afwerking is vervaardigd uit vochtwerend MDF, dus ook toepasbaar in vochtige ruimtes.

Kozijn afwerken met Finidec

In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe makkelijk het is om een kozijn af te werken met de kozijnafwerking van Finidec. Finidec bestaat uit vochtwerend MDF en hoeft niet meer te worden geschilderd.

NPI - thumbnail7.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Finidec dakraam afwerking

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Soorten kozijnafwerking

NPI heeft naast Finidec dakraam afwerking meerdere soorten kozijnafwerking. In kunststof van Swish en NPI en in mdf van Finidec Kozijnafwerking. Van Swish is er kozijnafwerking in een volschuim kunststof. Dit massieve product is afgewerkt met een harde toplaag en verkrijgbaar in wit en crème. Er zijn vele verschillende uitvoeringen, van plinten tot hoekpanelen om zowel in de dag als om de dag, d.w.z. om de hoek van de muur, te kunnen afwerken, afhankelijk van de wens van de klant of de staat van de muur. 

Daarnaast is er een assortiment in holkamerplinten en hoeken, verkrijgbaar in wit en crème maar ook met houtnerffolie in wit en crème, voor het geval de kozijnen aan de binnenzijde ook met houtnerf/renolit folie zijn afgewerkt.

 

Downloads

Finidec Dakraamafwerking brochure Download
Finidec montagehandleiding dakraamafwerking Download