Lignodur Stone

Lignodur Stone

Vensterbanken

Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen randen zorgen voor een zeer realistische natuursteen uitstraling. Het grote voordeel is dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag, hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen. Ook kan Lignodur Stone op 6 meter lengte worden gemonteerd, waardoor naden zoals bij natuursteen tot het verleden behoren. Natuursteen look, maar dan met de voordelen van kunststof!

  • Uitstraling van natuursteen
  • Fraaie afwerking
  • Slag- en krasvast

Lees in ons blog hoe je een vensterbank plaatst of vervangt in vijf stappen.

Alle artikelen

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Selecteer de gewenste kleur(en) en ontvang gratis kleurmonsters.


Lignodur Stone vensterbank 250 x 36 mm

  • Wit glad
  • Creme glad
  • Travertin
  • Blauwsteen
  • Beton lichtgrijs
  • Beton grijs

Lignodur Stone vensterbanken

Een perfecte afwerking van uw interieur zit vaak in dingen waar u niet zo snel aan denkt. Vensterbanken zijn vaak ‘standaard’ uitgevoerd, maar toch een heel essentieel onderdeel van uw wand, woonkamer of raampartij. Met de vensterbanken collectie van Lignodur Stone kunt u daar verandering in brengen en uw interieur nèt dat beetje meer exclusiviteit geven. De finesse zit hem in het detail! Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met realistische steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Wat geeft Lignodur Stone het steen-effect?

Het unieke van Lignodur Stone ten opzichte van de traditionele vensterbank is de facet geslepen rand. Door middel van een uniek procedé wordt het kunststof geslepen waardoor een subtiele rand ontstaat zoals bij natuursteen. De eindkappen zijn ook voorzien van deze facet geslepen rand en hiermee zijn de Lignodur Stone vensterbanken nauwkeurig af te werken. Er is keuze uit diverse steenvarianten voor een zeer realistische natuursteen uitstraling of keuze uit unikleuren voor een strak en eigentijds effect.