Vensterbanken

Bij NPI kunt u kiezen uit kunststof- of MDF vensterbanken. Wij leveren drie merken, namelijk: Lignodur (Stone of overzet), Novaboard en Finidec. Onze vensterbanken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zelfs in natuursteen look en altijd van hoogwaardige kwaliteit. Bijpassende eindkappen maken het helemaal af.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Verschillende merken
De vensterbanken van Novaboard kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurt niet). Lignodur is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzetvensterbanken een uitstekende oplossing. Met Lignodur Stone heeft NPI een vensterbank in het assortiment van een materiaal dat een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft. Deze vensterbank is te verkrijgen in 3 steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar met de uitstraling van een natuursteen vensterbank.

Plaatsen of vervangen
Het plaatsen of vervangen van een vensterbank is een karwei dat met de juiste aandachtspunten prima te doen is. In onze blogs leest u hoe u te werk gaat. We gaan daarbij uit van kunststof, maar de stappen zijn ook toepasbaar voor vensterbanken van hout of mdf. Lees “diepte van een vensterbank bepalen” & “plaatsen of vervangen in vijf stappen” of bekijk de montagevideo hierboven.

MDF
De MDF vensterbank van Finidec is zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Finidec kozijnafwerking.

Vensterbank kopen
Bestellen kan eenvoudig online bij NPI. Selecteer het gewenste merk en kies welke uitvoering u wilt bestellen. Ze zijn in verschillende lengtes en breedtes te bestellen. Ook zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar.

Onderhoudsarm bouwen, makkelijk met NPI
We hebben steeds minder tijd, zin en geld over voor het onderhoud van onze woning. De onderhoudsarme bouwmaterialen van NPI zijn dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen bestellen. De korte levertijden en uitstekende voorraadpositie van NPI garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.