Vensterbanken

Bij NPI kunt u kiezen uit kunststof- of MDF vensterbanken. Onze vensterbanken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zelfs in natuursteen look en altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Verschillende merken vensterbanken
De vensterbanken van Novaboard kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurt niet). Lignodur vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzet vensterbanken een uitstekende oplossing. De MDF vensterbank van Finidec zijn zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Finidec kozijnafwerking.

Plaatsen of vervangen
Het plaatsen of vervangen van een vensterbank is een karwei dat met de juiste aandachtspunten prima te doen is. In onze blogs leest u de stappen voor het succesvol monteren van een vensterbank. We gaan daarbij uit van kunststof, maar de stappen zijn ook toepasbaar voor vensterbanken van hout of mdf. Lees “diepte van een vensterbank bepalen” & “een vensterbank plaatsen of vervangen in vijf stappen” of bekijk de montagevideo hierboven.

Natuursteen uitstraling
Met Lignodur Stone heeft NPI een vensterbank in het assortiment van een materiaal dat een zeer realistische natuursteen uitstraling heeft. Deze vensterbank is te verkrijgen in 3 steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar met de uitstraling van een natuursteen vensterbank.

Vensterbank kopen
Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig online bij NPI. Selecteer het gewenste merk en kies welke uitvoering u wilt bestellen. De vensterbanken van NPI zijn in verschillende lengtes en breedtes te bestellen. Ook zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar.