Florence Buitenplafonds

Florence Buitenplafonds

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen, denk hierbij aan veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast. Florence buitenplafonds zijn hét duurzame alternatief voor traditionele wand- en plafondproducten. 

  • Makkelijk te monteren
  • Stijlvolle afwerking
  • Ongevoelig voor vocht

Lees in ons blog hoe u Florence monteert.

Alle artikelen

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Selecteer de gewenste kleur(en) en ontvang gratis kleurmonsters.


Florence buitenplafond paneel 250×16,5mm

  • Wit folie mat
  • Creme folie mat
  • Creme (RAL 9001)
  • Donkergroen (RAL 6009)
  • Antraciet (RAL 7016)
  • Kwartsgrijs (RAL 7039)

Toepassingen

Veranda’s
Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

Carports
Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

Overkappingen
Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence -panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.

Dakoverstekken
De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.