Lignodur Vensterbanken

NPI levert twee soorten Lignodur vensterbanken. Namelijk Lignodur Stone, dé Vensterbank met natuursteen uitstraling. Deze vensterbank is te verkrijgen in 3 steenvarianten en twee unikleuren. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar de uitstraling van een natuursteen vensterbank. Voor renovatieprojecten zijn Lignodur overzet vensterbanken een uitstekende oplossing. De Lignodur overzet vensterbank wordt rechtstreeks over de bestaande vensterbank verlijmd, zonder dikteverlies. De Lignodur overzet vensterbank is leverbaar in drie natuurlijke kleuren.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo en blog laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Verschillende merken vensterbanken
Naast Lignodur vensterbanken levert NPI ook vensterbanken van Novaboard. Die kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse verschillende kleuren. Door deze toplaag is de vensterbank krasvast en bestand tegen zonlicht (verkleurt niet). De MDF vensterbank van Finidec is zeer fraai en strak vormgeven en voorzien van een slijtvaste toplaag in wit of crème. Deze vensterbank is erg makkelijk te verwerken en uitstekend te combineren met Finidec kozijnafwerking.

Vensterbank kopen
Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig online bij NPI. Selecteer het gewenste merk en kies welke uitvoering vensterbank u wilt bestellen. De vensterbanken van NPI zijn in verschillende lengtes en breedtes te bestellen. Ook zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar.