Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_vlonderplanken_1.jpg
header_390x120_vlonderplanken_1.jpg
Kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken zijn de laatste jaren zeer populair. Dat komt met name door de natuurlijke uitstraling in combinatie met de verbeterde kwaliteit. Kunststof terrasplanken hebben een lange levensduur, worden niet glad bij nat weer en zijn onderhoudsarm. Bij NPI kunt u kunststof terrasplanken kopen van het merk Twinson. Deze terrasplanken vormen een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Bestel gratis kleurmonsters van Twinson terrasplanken

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Lees onze blogs over terrasplanken

Materiaal terrasplanken

Het materiaal van Twinson terrasplanken bestaat uit een mix van hout en kunststof. Terrasplanken van composiet hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Hierdoor blijven ze mooi en gaan ze veel langer mee dan houten terrasplanken.

Composieten terrasplanken hebben meerdere voordelen ten opzichte van houten of hardhouten terrasdelen. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen schimmels, insecten en verrotting. Ze hebben daardoor een langere levensduur. Ook zijn ze in diverse kleuren leverbaar, in tegenstelling tot de hardhouten terrasplanken.

Gemakkelijk te plaatsen

Het Terrassysteem van Twinson is bijzonder makkelijk te plaatsen. U zaagt de planken op maat, zet ze vast op de onder constructie met een onzichtbare bevestiging en dekt vervolgens de randen af met de beschikbare afwerkprofielen. Een terras leggen was nog nooit zo eenvoudig. Voor uitgebreide instructies raadpleegt u het montagevoorschrift.

Prijs en kwaliteit

Bij kunststof terrasplanken zijn er grote verschillen in prijs en kwaliteit tussen de diverse aanbieders. Belangrijk is om te kiezen voor een goede kwaliteit. Dat voorkomt dat u het terras al snel weer moet vervangen. Problemen die kunnen ontstaan bij een lage kwaliteit kunststof terrasplanken zijn kleurverlies, het kromtrekken van de plank of het extreem uitzetten of krimpen.

NPI voert in kunststof terrasplanken het topmerk Twinson. Dit is een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is en dat van de beste grondstoffen wordt gemaakt. Op Twinson terrasplanken zit standaard 10 jaar garantie.

Twinson kleuren en modellen

De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig kunt afwerken zonder zichtbare schroef- en of boorgaten.

De mogelijke toepassingen van kunststof terrasplanken zijn vrijwel onbeperkt, maar ze worden met name gebruikt voor terrassen, vijvers, steigers, looppaden en bruggen.

Voordelen van Twinson kunststof terrasplanken:

  • Worden niet glad, ook niet bij regen of dauw
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsarm
  • Robuust
  • Splinteren niet
  • Onzichtbare bevestiging
  • Milieuvriendelijk