Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_vlonderplanken_1.jpg
header_390x120_vlonderplanken_1.jpg
Kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken

De laatste jaren zijn kunststof terrasplanken razend populair. Dat komt met name dankzij de natuurlijke uitstraling in combinatie met de verbeterde kwaliteit. Bij NPI kunt u kunststof terrasplanken kopen van het merk Twinson. Twinson is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Bestel gratis kleurmonsters van Twinson terrasplanken

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Lees onze blogs over terrasplanken

Materiaal terrasplanken

Het materiaal van Twinson terrasplanken bestaat uit een mix van hout en kunststof. Terrasplanken van composiet hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Hierdoor gaan ze veel langer mee.

Wij krijgen vaak de vraag uit wat voor materiaal terrasplanken gebruikt moet worden voor het aanleggen van vlonders of een balkonvloer? Composieten terrasplanken hebben vele voordelen ten opzichte van houten of hardhouten terrasdelen. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Tevens zijn ze in diverse kleuren te verkrijgen in tegenstelling tot de hardhouten terrasplanken.

Het Terrassysteem van Twinson is bijzonder makkelijk te plaatsen. U zaagt de planken op maat, zet ze vast op de onder constructie door middel van een onzichtbare bevestiging en dekt vervolgens de randen af met de beschikbare afwerkprofielen. Een terras leggen was nog nooit zo eenvoudig. Voor uitgebreide instructies raadpleegt u het montagevoorschrift.

Er zijn veel aanbieders van composiet terrasplanken en er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit. Belangrijk is om te kiezen voor een goede kwaliteit omdat er niets erger is dan het terras al na een paar jaar te moeten vervangen. Problemen die kunnen ontstaan zijn kleurverlies, het kromtrekken van de plank of het extreem uitzetten of krimpen. NPI voert het topmerk Twinson. Een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is en dat van de beste grondstoffen wordt gemaakt. Op Twinson terrasplanken zit standaard 10 jaar garantie.

Twinson kleuren en modellen

De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig kunt afwerken zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De toepassingen van terrasplanken zijn onbeperkt maar worden met name gebruikt voor terrassen, vijvers, steigers, looppaden en bruggen.

Voordelen Twinson kunststof vlonderplanken:

– Wordt niet glad (ook niet bij regen of dauw)
– 10 jaar garantie
– Onderhoudsarm
– Robuust
– Splintert niet
– Onzichtbare bevestiging
– Milieuvriendelijk