Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_kunststof_bekleding_chalet.jpg
header_390x120_kunststof_bekleding_chalet.jpg
Kunststof bekleding chalet

Kunststof bekleding chalet

NPI levert diverse merken gevelbekleding om uw chalet opnieuw te bekleden. Met kunststof gevelbekleding van NPI wordt onderhoud tot een minimum beperkt. Doordat er vier verschillende merken leverbaar zijn, heeft u de keuze uit divers materiaal gevelbekleding. Zo werd Mammut gebruikt voor een chalet met verticale én horizontale gevelpanelen.

Onze merken gevelbekleding

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut Gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Lees onze blogs over gevelbekleding

Chalet opnieuw bekleden 

Wanneer u een chalet opnieuw gaat bekleden bent u bij NPI aan het juiste adres. Alle merken gevelbekleding van NPI zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën of andere rottingsprocessen dit in tegenstelling tot bv kunststof schroten. De verschillende soorten gevelbekleding zijn allemaal monteerbaar op 6 meter. Daarnaast is onze gevelbekleding onderhoudsarm.

Verschillende merken chaletbekleding

Colorpanel gevelbekleding is verkrijgbaar in vele kleurstellingen, het traditionele rabatmodel is nog steeds erg populair, uitermate duurzaam en milieuvriendelijk. Twinson O-Wall gevelbekleding is uniek in zijn soort, het combineert de voordelen van hout en kunststof en is verkrijgbaar in echte natuurtinten. Hierdoor geeft het een heel warme uitstraling aan uw woning of project. Zo paste Piet Kemp twee kleuren Twinson O-Wall toe op zijn nieuwe, zelf gebouwde woning in Utrecht. Hij vertelt over dit doe-het-zelf-project en licht vijf bijzonderheden uit.

Gevelbekleding van Novicell is bijzonder fraai door de natuurgetrouwe houtstructuur waarbij voor grof of fijn bezaagd kan worden gekozen. Het is daarnaast verkrijgbaar in potdeksel, rabat of sponning model. 

Zelf aan de slag

Wilt u zelf gevelbekleding monteren? Met de juiste aandachtspunten is de montage relatief eenvoudig. Lees ze in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren“.

Onderhoudsarm bouwen, makkelijk met NPI

We hebben steeds minder tijd, zin en geld over voor het onderhoud van onze woning. De onderhoudsarme producten van NPI zijn dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen bestellen. De korte levertijden en uitstekende voorraadpositie van NPI garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.

Kunststof dakplaten

Voor chalets wordt naast kunststof gevelbekleding vaak gebruik gemaakt van kunststof dakplaten. NPI heeft Zierer dakplaten haar assortiment. Deze zijn vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststoffen, dit maakt de Zierer dakplaten tot een bijzonder slag- en stootvaste dakbedekking. Ze vormen het lichte alternatief op de traditionele dakbedekkingen.