Gevelbekleding

Juiste gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van de woning. Met de 6 merken gevelbekleding van NPI wordt onderhoud tot een minimum beperkt. Door het verschil in materiaal is het mogelijk een goede afweging tussen de merken te maken.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Verschillende merken gevelbekleding

Colorpanel is verkrijgbaar in vele kleurstellingen, het traditionele rabatmodel is nog steeds erg populair, uitermate duurzaam en milieuvriendelijk. Twinson gevelbekleding is uniek in zijn soort, het combineert de voordelen van hout en kunststof, verkrijgbaar in echte natuurtinten geeft het een heel warme uitstraling aan uw woning of project.

Gevelbekleding van Novicell is bijzonder fraai door de natuurgetrouwe houtstructuur waarbij voor grof of fijn bezaagd kan worden gekozen. Het is daarnaast verkrijgbaar in rabatdelen, potdeksel of sponning model. Het gevelpaneel van Swish is verkrijgbaar in enkele lichte tinten, in rabat of sponning, eenvoudig maar uitermate duurzaam en derhalve uitermate geschikt voor het afwerken van zijwangen van dakkapellen en onderkanten van overstekken. 

Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is. Zowel Colorpanel, Novicell, Twinson en Mammut zijn ook uitermate geschikt als kunststof chalet bekleding

Duurzame gevelbekleding

Alle merken gevelbekleding en kunststof schroten van NPI zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën of andere rottingsprocessen dit in tegenstelling tot bv houten schroten.  De verschillende soorten gevelbekleding zijn allen monteerbaar op 6 meter.

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren“, “Potdekselplanken monteren” of bekijk de montagevideo.

Onderhoudsarm bouwen, makkelijk met NPI

We hebben steeds minder tijd, zin en geld over voor het onderhoud van onze woning. De onderhoudsarme bouwmaterialen van NPI zijn dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen bestellen. De korte levertijden en uitstekende voorraadpositie van NPI garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.