Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_platen_1.jpg
header_390x120_platen_1.jpg
Kunststof panelen

Kunststof panelen

Wij leveren diverse soorten kunststof panelen. Zo leveren wij kunststof gevelpanelen, bouwpanelen, plafondpanelen voor binnen én buiten. Allemaal producten die makkelijk zijn te bewerken en weinig tot geen nabewerking meer behoeven. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en geven wij vaak 10 jaar garantie op deze producten. Professionele bouwmaterialen met een scherpe prijs, voor bouwbedrijven, particulieren en de handige doe-het-zelver.

Kunststof panelen voor buiten en binnen

Onze merken kunststof panelen

Lees onze blogs over kunststof panelen

Kunststof gevelpanelen

Wilt u zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen? Onze gevelpanelen zijn van hoge kwaliteit en bovendien kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Doordat wij de keuze hebben uit 5 verschillende merken gevelpanelen is er voor iedere woning of project een oplossing te vinden.

Kunststof bouwpanelen

De massief kunststof bouwpanelen van Unipanel zijn superieur aan hout. Het kan gebruikt worden op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen. Het heeft de look en feel van hout, maar niet met de nadelige gevolgen van houttoepassingen die buiten kunnen ontstaan. Unipanel bouwpanelen kunnen toegepast worden op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen, zoals: boeidelen, windveren, overstekken, etc.

 

Kunststof badkamer panelen

Wij leveren twee merken plafondpanelen voor binnen: Florence en Cleanpanel. Florence staat voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen. Het is uitermate geschikt voor keukens en badkamers. Het plafondsysteem van Cleanpanel is geschikt voor toepassingen in ruimtes waar hoge hygiënische eisen worden gesteld, zoals professionele keukens of ziekenhuizen.

 

Kunststof panelen voor buiten

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen, denk hierbij aan veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. Door de hoogwaardige kunststof panelen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.