Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_platen_1.jpg
header_390x120_platen_1.jpg
Kunststof panelen

Kunststof panelen

Kunststof is een ideaal materiaal voor heel veel toepassingen. Kunststof panelen zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. NPI levert diverse soorten kunststof panelen zoals kunststof gevelpanelen, bouwpanelen en plafondpanelen voor binnen én buiten. Al deze producten zijn gemakkelijk te bewerken en hebben weinig tot geen afwerking meer nodig. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. Wij geven vaak 10 jaar garantie op deze producten. Met onze kunststof panelen leveren bij professionele bouwmaterialen tegen een scherpe prijs, voor bouwbedrijven, particulieren en de handige doe-het-zelver.

Kunststof panelen voor buiten en binnen

Onze merken kunststof panelen

Lees onze blogs over kunststof panelen

Kunststof gevelpanelen

Wilt u zo min mogelijk onderhoud aan uw gevel en het liefst nooit meer schilderen? Onze kunststof gevelpanelen zijn van hoge kwaliteit en bovendien kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Doordat wij de keuze hebben uit 5 verschillende merken gevelpanelen is er voor iedere woning of project een oplossing te vinden.

Kunststof panelen voor de gevel zorgen er voor dat uw woning er lange tijd mooi en fris uit blijft zien. Wat onderhoud betreft is het genoeg om ze af en toe eens af te soppen. Dan is het gevelbeeld weer als nieuw.

Kunststof panelen voor de gevel zijn eenvoudig te monteren, zijn licht in gewicht en zijn niet gevoelig voor vocht, schimmels en rot.

Kunststof bouwpanelen

Wij leveren massief kunststof bouwpanelen van Unipanel. Dat materiaal is in vele opzichten superieur aan hout. Het kan gebruikt worden voor vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen. Onder meer kan het heel goed dienen als vervanger van multiplex of ander plaatmateriaal. Unipanel heeft de look en feel van hout, maar niet met de nadelige gevolgen van houttoepassingen die in een buitenklimaat kunnen ontstaan. Unipanel laat zich bewerken als hout, maar is niet gevoelig voor vocht, schimmels en rottingsprocessen.

Unipanel bouwpanelen kunnen onder meer toegepast worden als boeidelen, windveren, overstekken, bekleding van dakkapellen etc.

Kunststof plafondpanelen voor binnen

Ook voor plafonds zijn kunststof panelen ideaal. Ze zijn niet vochtgevoelig en er hecht nauwelijks vuil aan het oppervlak. Het plafondsysteem Florence staat voor een zeer hoge kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak, stijlvolle afwerking en sfeervolle, trendy kleurstellingen. Het is uitermate geschikt voor keukens en badkamers. Het assortiment is zo uitgebreid dat er voor elke stijlvolle badkamer, keuken of andere ruimte een passend plafond te vinden is.

Kunststof plafondpanelen voor buiten

Een plafond van een buitenruimte heeft extra aandacht nodig. Buitenruimtes worden steeds fraaier ingericht, maar plafonds zijn gevoelig voor vocht en schimmels door de snelle temperatuurwisselingen. Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuukt plafond voor buitentoepassingen, zoals veranda’s, carports, overkappingen en dakoverstekken. De kunststof panelen vormen een strak en fraai plafond in elke buitensituatie. Door de hoogwaardige kunststof panelen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven ze kleurvast. Het onderhoud is minimaal doordat er geen vuil en schimmels aan hechten. Mocht het plafond toch wat vies worden, dan volstaat het om het een keer af te soppen.