Kunststof gevelbekleding

De juiste kunststof gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis. U wilt eigenlijk zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. De kunststof gevelbekleding moet lang meegaan en ook nog milieuvriendelijk zijn. NPI is een toonaangevende leverancier op het gebied van kunststof gevelbekleding en verkoopt zes verschillende merken gevelbekleding.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Verschillende merken

Met de kunststof gevelbekleding van Colorpanel kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. Het traditionele rabatmodel is niet van echt hout te onderscheiden en de vele verschillende kleuren zorgen ervoor dat Colorpanel altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren” of bekijk de montagevideo.

U heeft nu alle tijd om echt te gaan genieten van uw woning. Novicell gevelpanelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in 6 kleuren. Door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur is Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. De panelen van Swish zijn alleen verkrijgbaar in wit of crème Ral 9001, helemaal glad en dus ook erg strak.

De onderhoudsarme gevelbekleding van NPI is dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten.

10 jaar garantie op uw kunststof gevelbekleding!

Gevelbekleding van NPI is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Colorpanel al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast? Vraag hier gratis kleurmonsters aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van kunststof gevelbekleding van NPI.

Kleurmonster Mammut
Kleurmonster Colorpanel
Kleurmonster Twinson O-Wall
Kleurmonster Novicel
Kleurmonster Swish