Materiaal gevelbekleding

NPI beschikt over zeer divers materiaal gevelbekleding. U moet hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, kunststof schroten en ga zo maar door. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar bij NPI. Door de meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring hebben wij voor elk probleem een geschikte oplossing.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Divers materiaal gevelbekleding

NPI levert 5 verschillende soorten gevelbekleding, deze zijn beschikbaar in vele dessins en kleuren. Een van de A-merken in de markt is Mammut. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Colorpanel gevelpanelen zijn beschikbaar in het traditoneel rabatmodel. Colorpanel is een duurzame oplossing voor uw woning. Novicell is beschikbaar in 3 modellen en 6 verschillende kleuren. Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt houten gevelbekleding te onderscheiden. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in wit en creme Ral 9001 en hebben een mooie, strakke vormgeving. Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren” of bekijk de montagevideo.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende kunststof gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.

Kleurmonster Mammut
Kleurmonster Colorpanel
Kleurmonster Twinson O-Wall
Kleurmonster Novicel
Kleurmonster Swish