Materiaal gevelbekleding

NPI beschikt over zeer divers materiaal gevelbekleding. U moet hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, rabatdelen, kunststof schroten en ga zo maar door. Hierdoor is er voor elk project of woning wel een materiaal gevelbekleding beschikbaar bij NPI. Door de meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring hebben wij voor elk probleem een geschikte oplossing.

Montagevideo

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen kunt u elke gevel er weer als nieuw uit laten zien. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U heeft direct resultaat en u kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

→ alle montagevideo's

Divers materiaal gevelbekleding

NPI levert 3 verschillende soorten gevelbekleding, deze zijn beschikbaar in vele dessins en kleuren. Een van de A-merken in de markt is Colorpanel.  Colorpanel gevelpanelen zijn beschikbaar in het traditoneel rabatmodel. Colorpanel is een duurzame oplossing voor uw woning. Novicell is beschikbaar in 3 modellen en 6 verschillende kleuren. Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt houten gevelbekleding te onderscheiden. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in wit en creme Ral 9001 en hebben een mooie, strakke vormgeving.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende kunststof  gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.